Úspešný víkend pre TV JOJ – v nedeľu suverénnym lídrom

Televízia JOJ bola uplynulý víkend veľmi úspešná, najmä v nedeľu dosiahla suverénne postavenie na trhu vďaka spravodajstvu a filmovej večernej ponuke. Relácie TV JOJ obsadili prvé štyri priečky v rámci najsledovanejších programov dňa.

TV JOJ bola v nedeľu lídrom na trhu celodenne a s veľkým odstupom aj v prime time (podiel 30,6%). Zásluhu na tom má najmä úspešná spravodajská hodina a mimoriadne sledovaný filmový titul. Noviny TV JOJ boli v nedeľu najsledovanejším hlavným spravodajstvom na Slovensku s podielom 35,6%. Jednotkou na trhu bolo aj športové spravodajstvo (podiel 33,7%) a tradične Najlepšie počasie (podiel 34,3%).

Najviac divákov si v nedeľu večer vybralo filmovú ponuku TV JOJ, ktorá ponúkla premiéru filmu Kráska a zviera. Film dosiahol výrazne nadpriemerný rating 10,3% a podiel 31,8% a pozrelo si ho takmer dvakrát toľko divákov ako konkurenčný program. Film bol ešte úspešnejší medzi mladými divákmi 15-34 (podiel 38,8%), medzi ženami (podiel 37,7%), z krajov bol suverénny v Bratislavskom kraji (40,1%).

V nedeľu sa darilo aj stanici PLUS, večerný film Policajt v Afrike bol trojkou na trhu, PLUS-ka bola celodennou trojkou na trhu aj za celý uplynulý týždeň.

TV JOJ bola so svojou večernou prime time ponukou úspešná aj v sobotu, keď bola jednotkou na trhu počas filmu Kráľovná ročníka (21,2%), pričom najviac divákov mala opäť medzi mladými divákmi (26,2%) a medzi ženami (24,5%).