Silná zostava otvorí v novej sezóne na Jednotke ďalšie aktuálne témy (VIDEO)

Po letnej prestávke sa na obrazovky RTVS vracia názorová panelová diskusia Silná zostava pod taktovkou moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej. Spolu so stálou hostkou Simonou Salátovou otvoria diskusie na mnohé aktuálne témy, ktoré rezonujú v spoločnosti.

Vynovená diskusia Silná zostava prišla na obrazovky Jednotky začiatkom marca tohto roka a v sedemnástich častiach priniesla divákom názory odborníkov i známych osobností na rôzne témy, vrátane takých, o ktorých sa v spoločnosti často nehovorí. V štúdiu sa hovorilo o pároch rovnakého pohlavia, témach súvisiacich s pandémiou, ale i o neplodnosti či radikalizácii mládeže. Mimoriadny ohlas zaznamenali aj relácie o bodyshamingu, kolúznej väzbe, či záverečná časť s prezidentkou SR.

Aj v aktuálnej sezóne sa od 2. septembra sa diváci môžu tešiť na ďalšie mimoriadne zaujímavé témy, hostí a názory. V prvej časti, vysielanej naživo o 21.35 h na Jednotke, sa budú hostky spoločne zamýšľať nad otázkou, ktorá rezonovala v nedávnej minulosti a je stále aktuálna. Protesty na Slovensku – čo nám ukazuje tlak ulice a ako dokáže zmeniť veci v krajine? Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová privíta jednu z tvárí protestov Za slušné Slovensko-  herečku, moderátorku a spisovateľku Kristínu Tormovú, politologičku Darinu Malovú a stálu hostku, komičku Simonu Salátovú.

Pripravené sú aj ďalšie témy. „Pri príležitosti  80. výročia prijatia tzv. Židovského kódexu sa budeme rozprávať aj o zneužívaní židovského symbolu v súčasnosti, a v súvislosti s návštevou Svätého otca na Slovensku chystáme aj tému Ženy v Cirkvi, prezradila nám dramaturgička programu Martina Kubániová. „Som komička, chcela by som sa rozprávať o veciach, na ktorých sa vieme zasmiať, žiaľbohu, tento svet nie je len o tom. Je aj o vážnych témach, o spoločenských problémoch a rôznych dilemách, ktoré sa budeme v novej sezóne Silnej zostavy opäť snažiť riešiť a rozoberať,“ povedala stála hostka Simona Salátová. „Na novú sezónu Silnej zostavy sa veľmi teším. Prinesieme ďalšie skvelé témy a inšpiratívnych hostí, takže verím, že sa bude naozaj na čo pozerať,“ sľubuje moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.