BILLA otvorila nové predajne v Šuranoch a Kvetoslavove

BILLA otvorila nové predajne v Šuranoch a Kvetoslavove Ilustr. foto: Billa

Spoločnosť BILLA otvorila začiatkom decembra dva nové supermarkety na juhozápadnom Slovensku. Ide o moderné, ekologické predajne v Šuranoch a Kvetoslavove, ktoré zákazníkom poskytujú najvyšší komfort pri nakupovaní. Spoločnosť tak na Slovensku prevádzkuje už 161 supermarketov.

Spoločnosť BILLA pokračuje vo svojom pláne expanzie. K štyrom predajniam, ktoré v priebehu tohto roka otvorila v Námestove, Komárne, Žarnovici a Topoľčanoch, sa v decembri pridali aj prevádzky v Šuranoch a obci Kvetoslavov. Kým supermarket v Šuranoch prvých zákazníkov privítal vo štvrtok 9.12., predajňa v Kvetoslavove bola otvorená ešte v stredu 8.12. „Sme veľmi radi, že postupne napĺňame náš expanzný cieľ a prinášame tak široký sortiment kvalitných potravín k čoraz väčšiemu počtu spokojných zákazníkov. V našich nových predajniach v Šuranoch a Kvetoslavove sa ľudia môžu spoľahnúť na ten najvyšší komfort nakupovania a na milý personál, ktorý je vždy k dispozícii a pripravený poradiť,“ povedala Kvetoslava Kirchnerová, hovorkyňa BILLA. V šurianskej predajni sa o zákazníkov postará 25 zamestnancov, v kvetoslavovskej 22.

V novootvorených supermarketoch zákazníci nájdu široký sortiment výrobkov, od čerstvého chleba a pečiva, cez kvalitné ovocie a zeleninu, mäsové výrobky, trvanlivé produkty, až po zdravé potraviny. „V pulte s čerstvým mäsom si naši zákazníci môžu zakúpiť aj hovädzie a bravčové mäso, ktoré sa bude do predajní dovážať niekoľkokrát týždenne. Súčasťou supermarketov je aj teplý pult, ktorý ponúka široký výber hotových jedál pripravených priamo na mieste,“ ozrejmila K. Kirchnerová. V oboch predajniach poslúži zákazníkom päť pokladní, pričom priestory a regály prevádzok sú prehľadne usporiadané. Pre zákazníkov je zabezpečený aj dostatočný počet parkovacích miest.

Dôraz na ekológiu

Výstavbou nových predajní nenapĺňa spoločnosť BILLA iba svoj expanzný cieľ, podľa ktorého by v nasledujúcich rokoch chcela prevádzkovať 200 predajní, ale aj svoju „zelenú“ stratégiu. „Naše nové predajne v Šuranoch a Kvetoslavove dodržiavajú vysoké ekologické štandardy, ktorými dbáme na ochranu životného prostredia,“ povedala K. Kirchnerová. Najmodernejšie chladiace a mraziace vitríny zákazníkom poskytujú ešte väčšie pohodlie pri nákupe, majú uzatvárateľné dvere. Medzi ekologické riešenia patrí aj moderné LED osvetlenie, a súčasťou oboch predajní tiež budú fľaškomaty na výkup obalov určených na zálohovanie. Šurianska predajňa navyše odoberá slnečnú energiu, čím sa stáva ešte „zelenšou“. „Vďaka využívaniu fotovoltického systému umiestneného na streche objektu, v ktorom sídli naša predajňa v Šuranoch, dokážeme úspešne premieňať energiu zo Slnka na elektrinu. Aj takto prispievame k šetreniu cenných prírodných zdrojov. Nie je nám ľahostajné, v akom stave sa nachádza planéta, preto ekologických riešení, ktoré chránia prírodu, zavádzame v našich predajniach čoraz viac,“ uviedla K. Kirchnerová.