Telekom posilňuje ponuku predplatených kariet o MIXI balíčky

Telekom nasadil v stredu 10. augusta 2022 tzv. MIXI ponuku pre predplatené karty Predplatenka a EASY. Zákazníci sa môžu tešiť na variabilnú ponuku balíčkov podľa rôznych preferencií i zloženia.

Ako to funguje?

MIXI vyplní v ponuke balíčkov strednú kategóriu – popri balíčkoch s platnosťou 1, 10 a 30 dní pribudnú balíčky s platnosťou 7 dní.
Novinka spočíva v ponúkaní rôznych balíčkov služieb – každý týždeň dostane zákazník v Telekom aplikácii osobitú ponuku. Vždy to budú tri balíčky, ale môžu mať iné zloženie služieb podľa preferencií a zloženia služieb. Balíčky nie sú súčasťou štandardnej, ale MIXI ponuky, z ktorej sa vyberá finálna trojica. Každý zákazník môže dostať inú ponuku ako jeho známy či sused.
Zákazník si môže potom naMIXovať balíčky podľa svojej chuti – môže si aktivovať jeden, dva alebo aj všetky tri v ľubovoľnom čase v danom týždni.

Pravidlá balíčkov

• Nová MIXI ponuka príde do Telekom aplikácie každý pondelok
• MIXI balíček môže byť aktivovaný hocijaký deň od pondelka do nedele
• Platnosť MIXI balíčka je 7 dní od aktivácie
• MIXI balíček sa dá počas týždňa objednať aj viac ráz
• MIXI balíčky sa dajú kombinovať aj so štandardnými balíkmi

MIXI balíčky v úvodnej ponuke

Na štart k 10. augustu 2022 sú pripravené nasledujúce MIXI balíčky.

V kategórii single (jedna služba) sú:
• 1 GB za 1,25 €
• 3 GB za 2,25 €
• 100 minút za 1,25 €
• 100 SMS za 1,25 €
V kategórii double (dve služby v balíčku) sú:
• 1 GB + 100 minút za 2 €
• 3 GB + 100 minút za 3 €
• Nekonečné volania + Nekonečné SMS za 4 €

V kategórii triple (tri služby v balíčku) sú:
• 1 GB + 100 minút + 100 SMS za 3 €
• 3 GB + 100 minút + 100 SMS za 4 €
TOP MIXI ponuka pre fajnšmejkrov

Napokon bude v ponuke balíčkov aj špecialita pre dátovo resp. celkovo náročných používateľov: 100 GB + 100 minút + 100 SMS za 12 €. Tento balíček ponúka počas 7 dní možnosť plného využitia obrovského objemu dát a je ideálny na intenzívne využívanie na pracovné cesty či na chatu.

Vyššia flexibilita s existujúcou ponukou

Štartom MIXI ponuky chce Telekom priniesť zákazníkom ešte väčšiu flexibilitu – ak potrebujú viac dát alebo majú náročnejší týždeň, môžu si aktivovať vyššie balíky ako počas bežnej prevádzky.

Telekom takto rozšíri celkovú ponuku balíčkov, naďalej však sú k dispozícii aj denné balíčky vrátane Nekonečných dát na deň (za 2 €), Nekonečného pripojenia na 10 dní (za 4 €) či obľúbené mesačné balíčky dát či volaní.