VšZP prináša adventný kalendár s prekvapeniami a zľavami až do 50%

VšZP prináša adventný kalendár s prekvapeniami a zľavami až do 50%

Obľúbený Adventný kalendár VšZP už štvrtý rok po sebe prináša atraktívne zľavy pre svojich poistencov, ktorí majú možnosť nakúpiť si vianočné darčeky so zľavou do 50 %. Prvé prekvapenia môžu klienti odhaliť už piatok, 1. decembra a zároveň majú možnosť zapojiť sa do súťaže celkovo až o šesť víkendových pobytov v Kúpeľoch Dudince.

„Ponúknuť klientom VšZP niečo navyše je vždy naším cieľom a veľkým potešením. Tento rok sme preto spustili program pre našich verných klientov Vernosť+, ktorého súčasťou je podpora zdravého životného štýlu vo forme služby Aktiv+, možnosť získania prednostného termínu
u lekára vďaka službe Objednanie+ a rýchleho prístupu ku konzultácii s lekárom v podobe služby Dr. Nonstop+. VšZP tiež priniesla celoročný program Preventívka bez výhovoriek, vďaka ktorému narástol záujem o absolvovanie preventívnych prehliadok. A na konci roka prichádzame s Adventným kalendárom s rozmanitou ponukou produktov“, približuje hovorkyňa VšZP Alena Krčová.

Od 1. do 24. decembra 2023 tak poistenci VšZP budú môcť postupne, každý deň otvárať nové prekvapenia a objavovať zľavy napríklad na vitamínové a zdravotné doplnky, kozmetiku pre zdravie a krásu, výživové doplnky, oblečenie, ale aj na relaxačné pobyty a mnohé ďalšie prekvapenia so zľavou od 14 až do 50 %. Darčeky máme pre každého, stačí sledovať špeciálny adventný web a sociálne siete Facebook a Instagram VšZP.

Na sociálnych sieťach sa tiež môžu poistenci zapojiť do súťaže o víkendový liečebno-ozdravný pobyt v Kúpeľoch Dudince. Stačí, ak sa budú aktívne zapájať do komentovania pod príspevkami VšZP. Každým komentárom tak zvýšia svoju šancu na výhru.