Pellegrini je ideálny kandidát... pre mafiánsky štát

Pellegrini je ideálny kandidát... pre mafiánsky štát

Hnutie SLOVENSKO varuje Slovensko pred hroziacim scenárom, že sa prezidentom stane bezcharakterný klamár a človek, ktorý legitimizuje zlo Roberta Fica. Myslíme si, že Peter Pellegrini je ideálny kandidát, ale len pre zločincov v mafiánskom štáte.

 

„Mafia urobí všetko pre to, aby spravila z Petra Pellegriniho prezdenta. Má na prezidenta mafiánskeho štátu všetky predpoklady,“ povedal líder hnutia SLOVENSKO Igor Matovič.

Peter Pellegrini:

Vie mafii verne slúžiť – predkladal pozmeňujúce návrhy v prospech oligarchov a finančných skupín.
Vie okrádať štát – svedčí o tom jeho kšeft, keď za štátne nakúpil 545-násobne predražený software registračnej pokladnice, čím pripravil Slovensko o 15,4 milióna EUR. Dvaja svedkovia potvrdili, že za to zobral úplatok 150 tisíc EUR.
Vie legalizovať príjem z trestnej činnosti – nevie vysvetliť pôvod svojho majetku, luxusného bytu a nevie hodnoverne vysvetliť financovanie vlastnej strany.
Vie dokonale klamať ľudí – podviedol dôchodcov s trinástymi dôchodkami, ale tiež ostatných ľudí ohľadom cien potravín a energií.
Nectí si zákony – vedome arogantne porušuje zákon o rokovacom poriadku, keď uprel zvoleným poslancom NR SR možnosť vyjadriť sa k rozpočtu, teda zákonu roka.

„Peter Pellegrini sa od volieb rieši len to, ako nadeliť amnestie mafii za zločiny, ktoré s nimi páchal. Hnutie SLOVENSKO spraví všetko pre to, aby sa Peter Pellegrini nestal prezidentom,“ doplnil Igor Matovič.

Hnutia SLOVENSKO vyzýva zároveň predsedu NR SR, aby stiahol z rokovania zákon, pri ktorom je on osobne v konflikte záujmov. „Vyzývame Pellegriniho, aby ako predseda parlamentu stiahol zákon o trestnom poriadku a trestných kódexoch, pretože je v konflikte záujmov, pretože sa zníženia trestov týkajú aj jeho samotného,“ povedal predseda poslaneckého klubu hnutia SLOVENSKO Michal Šipoš.

Peter Pellegrini je nevhodným kandidátom na prezidenta pre slušných ľudí aj preto, že je človekom bez hodnôt a svojím konaním poškodzuje zahraničné záujmy Slovenskej republiky. Peter Pellegrini sa v deň výročia upálenia Jána Palacha stretol s veľvyslancom Ruskej federácie a predstaviteľom krajiny vojenského agresora Bratčikovom, s čím sa chválil na sociálnej sieti. „Je to cynické a ľudsky odporné konanie voči pozostalým po obetiach na Ukrajine, ale aj voči tým, ktorí trpeli v časoch ruskej invázie v roku 1968,“ povedal poslanec hnutia SLOVENSKO Ľubomír Galko, čím narážal na fakt, že práve čin Jána Palacha je symbolom odporu proti agresorom.