Fico konšpiruje a cynicky sa snaží prekryť nepopulárne témy vlády

Fico konšpiruje a cynicky sa snaží prekryť nepopulárne témy vlády Ilustr. foto: Facebook Robert Fico

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) považuje zvolanie dnešnej bezpečnostnej rady o cynickú snahu Roberta Fica prekryť nepopulárne témy vlády v súvislosti s promafiánskym balíčkom.

„Robert Fico konšpiruje a zneužíva tému vojny na Ukrajine len preto, aby prekryl problémy a neúspechy svojej vlastnej vlády. Napriek tomu, že o summite sa vie už od štvrtka, Fico tvrdí, že majú súvis s jeho kritikou Západu. Prikladá si tak väčšiu dôležitosť, než v skutočnosti má. Vyslanie našej armády je pritom zvrchovaným aktom Národnej rady SR,“ uviedol podpredseda SaS a predseda poslaneckého klubu Branislav Gröhling.

„Po tom, čo na pokyn Roberta Fica sa pred pár rokmi zaoberala bezpečnostná rada dlažobnými kockami pred Úradom vlády, sa už nemôžeme diviť ničomu. Obviňovať však našich zahraničných partnerov pomaly z pokusu o puč je na hranici zdravého rozumu. Robert Fico by si mal uvedomiť, že týmito konšpiráciami je nielen na smiech, ale poškodzuje aj Slovenskú republiky. Účelovo a manipulatívne nás totiž ťahá na Východ,“ uzavrel Branislav Gröhling.