STVR hľadá 30 nových súťažiacich do Duelu šampiónov, ako sa prihlásiť?

STVR hľadá 30 nových súťažiacich do Duelu šampiónov, ako sa prihlásiť?

Vedomostná šou Duel nebude chýbať na obrazovkách STV ani v roku 2025 a vyskúšať si svoje vedomosti a pohotové reakcie v súboji s najúspešnejšími hráčmi dostanú tentokrát aj diváci. Možnosť zabojovať o miestenku v Dueli šampiónov 2025 v televíznom vysielaní dostane až 30 hráčov, ktorí vzídu z regionálnych kôl. Do tých je možné sa prihlásiť už teraz na webovej stránke Slovenskej televízie a rozhlasu.

Predvýber finalistov do Duelu šampiónov 2025 bude pozostávať z troch regionálnych kôl, ktoré sa budú konať v Kreatívnych centrách STVR, a to 27. októbra v Košiciach, 3. novembra v Bratislave a 17. novembra v Banskej Bystrici. To najzaujímavejšie z regionálnych kôl si budú môcť vypočuť poslucháči v Rádiu Regina. Z každého kola dostane 10 najlepších možnosť zasúťažiť si v televíznom Dueli o miestenku v Dueli šampiónov 2025 a postaviť sa proti tým najlepším z najlepších.

Ukážte svoje vedomosti, pohotovosť a strategické myslenie celému Slovensku a prihláste sa do vedomostnej šou Duel na webovej stránke Slovenskej televízie a rozhlasu.