BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať

BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať Foto: Billa

Po úspešných detských kampaniach Star Wars, Vitamani a Dobrodružné cestovanie v čase prichádza BILLA s novou kampaňou Loptoši. Hlavným ťahákom kampane je šestica plyšových postavičiek, ktoré si zákazníci môžu kúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov.

 

 

Kampaň je postavená na príbehoch šestice nezbedných Loptošov, ktorí omylom v rakete opustili svoju planétu. Po tom, ako im začne dochádzať palivo, palubný počítač ich naviguje do predajne Billa. Aby sa mohli dostať domov, potrebujú loď natankovať vitamínmi. „Kampaň má aj náučný charakter, pretože pomáha deťom spolu s Loptošmi dozvedieť sa viac o vitamínoch a zároveň popri tom zažiť aj rôzne dobrodružstvá," hovorí Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka.

Plyšových Loptošov si zákazníci budú môcť zakúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov. Tie si nalepia na hraciu kartu, ktorú neskôr odovzdajú pri pokladni spolu s hračkou podľa vlastného výberu. Za každých 5 Eur nákupu dostane zákazník jeden loptošský bod. Za 10 loptošských bodov si môže kúpiť Loptoša za 4,99 Eur, pri 20 bodoch je cena jednej hračky len 1,99 Eur. Bežná cena jedného Loptoša bez predloženia bodov je 9,99 Eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku.

Na podporu kampane slúži microsite www.billaloptosi.sk. Jej súčasťou sú informácie o Loptošoch, kampani či hry. Samotnej kampani predchádza teasingová fáza spojená s odpočítavaním do začiatku akcie. Špeciálne pre túto kampaň bol vytvorený aj komiks s loptošskými dobrodružstvami, ktorý bude vychádzať každý týždeň počas trvania kampane. Vo vybraných predajniach bude umiestnená aj fotostena, pri ktorej sa deti môžu odfotiť. Súčasťou novej komunikačnej kampane budú TV spoty, printová inzercia, billboardy a citylighty. Komunikácia sa realizuje aj prostredníctvom sociálnych sietí a tiež letákov a POS materiálov na predajniach.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom mieste v každej zo 132 predajní BILLA. Akcia s Loptošmi trvá od 24. augusta do 25. októbra 2016 alebo do vypredania zásob.