Prvé programové novinky z WAU: Odštartuje Misskou 2013

Prvé programové novinky z WAU: Odštartuje Misskou 2013   Kardashians Foto:JOJ

Na novú televíziu WAU sa presúvajú viaceré programy pre ženy z Plusky, pribudnú aj nové reality šou, dokumenty a seriály.

 

 

Štart novej televízie WAU z JOJ Group je naplánovaný na 15. apríla. Televízia zatiaľ program stanice nezverejnila. Podľa informácií Omédiách.com prvý deň odvysiela Miss Slovensko 2013, reprízu súťaže krásy, ktorú večer predtým odvysiela JOJ.

Neprehliadnite: Podrobný program a popis relácií na TV WAU

Na WAU sa presúvajú lifestylové programy z PLUS - reality šou Najšpinavšie domácnosti, Skutočné paničky z Orange Country, Skutočné paničky z Beverly Hills,a pribudnú aj ďalšie Skutočné paničky: z New York City, Atlante, New Jersey, Miami.

Novinkou na WAU bude reality šou Keeping Up with the Kardashians o živote Kim Kardashian, ktorá mala premiéru v roku 2007 na americkej bulvárnej stanici E! V šou sa objaví Kim Kardashian a jej sestry.

Na Wau bude aj dokumentárna reality šou Jerseylicious z prostredia fungovania módneho salónu. Premiéru mala v Amerike v marci v roku 2010.

Generálny riaditeľ František Borovský prezradil, že na WAU sa budú vysielať predpremiéry denného seriálu Deň a Noc. Pôjde naďalej na Plus o 20:00, no v predpremiére o niečo skôr na WAU.

Na Wau sa presúva aj bulvárny magazín Topstár.

Televízia má už aj vlastnú stránku Wau.sk, v súčasnosti je na nej časomiera.