Fico bude plniť želania v Modrom z neba

Fico bude plniť želania v Modrom z neba Foto: Markíza

V najsledovanejšej relácii na trhu plnej emócií, sĺz a plnenia želaní obyčajným ľuďom bude účinkovať premiér. Bude v roli človeka, ktorý hľadá riešenie v bezradnej situácii jednej neúplnej rodiny.

 

 

Vystúpenie premiéra v Modrom z neba avizuje televízia Markíza v upútavke a s fotkami z natáčania vo výraznom predstihu aj na sociálnej sieti.

Robert Fico sa do relácie rozhodol prísť po tom, ako sa v jednom z posledných vydaní Modrého z neba jedna z účinkujúcich - ťažko chorá matka dvoch detí -  posťažovala na svoju smutnú situáciu. Pri svojej vážnej chorobe nedokáže s deťmi vyžiť z nízkeho príspevku od štátu. „Chcela by som od premiéra len jedno, nech mi dá ten vzorec, ako to on vypočítal," povedala v relácii.

Foto: Markíza

Predseda vlády najprv reagoval cez hovorkyňu. „Nikto z protagonistov relácie Modré z neba nás o tomto konkrétnom príbehu neinformoval. Mrzí nás, že TV Markíza zneužila ľudské nešťastie v takomto politickom kontexte. Samozrejme nás bude zaujímať, či štát v minulosti pre tú paniu urobil všetko, čo urobiť mal," povedala vtedy pre Nový čas Ficova hovorkyňa Beatrice Hudáková.

Čítajte aj: Modré z neba prerastá Markíze cez hlavu

Fico sa rozhodol ísť riešiť problém osobne. „Premiér zdvihol hodenú rukavicu. Janin príbeh som videl, oslovil ma, vyzvala ma, dobre, nech príde, preberieme to, niečo vymyslíme," cituje Fica na stránke Modrého z neba na facebooku moderátor relácie Vilo Rozboril, podľa ktorého predseda vlády zareagoval na výzvu.

Premiér sa tak ocitne v roli človeka, ktorý pomáha obyčajným ľuďom - v relácii, ktorú pozerá niekedy aj milión divákov. V minulosti sledovanosť relácie využil aj minister obrany Martin Glváč.