Ťažký týždeň Jána Gorduliča prešiel ku konkurencii

Ťažký týždeň Jána Gorduliča prešiel ku konkurencii Foto: Aktuality.sk

V januári Ťažký týždeň Jána Gorduliča na webe Vju.sk skončil. Tím okolo Jána Gorduliča totiž ukončil spoluprácu s vydavateľstvom News and Media Holding.

 

„Nehovorí sa nám to ľahko, ale máme blbú správu. Ako ste si všimli, v stredu nevyšiel diel. A ešte chvíľku nevyjde. Chlapci z Vju.sk nám okolo Vianoc oznámili, že Ťažký týždeň a asi ani portál samotný už ďalej pokračovať nebudú. Momentálne vymýšľame ako a kde pokračovať," napísali v januári tvorcovia relácie na facebooku.

Od zajtra sa relácia objaví u konkurencie. Od 21. marca štartuje Ťažký týždeň s Janom Gorduličom na webe Aktuality.sk, ktorý patrí pod vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia.

Satirická online show, ktorá komentuje aktuálne politické a spoločenské udalosti týždňa, bude vysielaná pravidelne každú stredu. Úvodná časť nesie názov „Jednoducho mafia II“.

„Sme radi, že budeme spolupracovať s Janom Gorduličom, ktorý je pre mňa osobne nesmierne inšpiratívnym človekom. Robí skvelú prácu, čo verím, že ocenia aj čitatelia na Aktuality.sk. Našou úlohou je informovať o krajine a komentovať, čo sa tu deje. V tomto je Jano naozaj majstrovský,“ povedal Peter Bárdy, šéfredaktor Aktuality.sk.

Aktuality.sk má aj vlastnú reláciu Na rovinu, ktorú moderujú Marek Vagovič a Dag Daniš, a politickú diskusiu Fair Play Michala Kovačiča z Markízy.