Markíza chystá diskusiu novej prezidentky s premiérom

Markíza chystá diskusiu novej prezidentky s premiérom Foto: FB Z.Č. P.P.

Televízia Markíza v nedeľu odvysiela špeciálnu diskusiu a zverejní výsledky prieskumu, o tom, koho by ľudia radi videli v kresle predsedu vlády.


Moderátor Michal Kovačič privíta v štúdiu relácie Na telo dvoch exkluzívnych hostí, zvolenú prezidentku Zuzanu Čaputovú a predsedu vlády Petra Pellegriniho, avizuje televízia.
 
Diskutovať budú o situácii po eurovoľbách, ktoré rozbúrili hladinu v najsilnejšej vládnej strane, keď košickí členovia a funkcionári Smeru vyzvali listom Roberta Fica a Roberta Kaliňáka, aby odstúpili. Moderátor sa bude pýtať Pellegriniho, čo na to hovorí? Či by si trúfol na predsednícku stoličku? Alebo sa podľa neho žiadna vzbura v Smere nedeje a ozýva sa len pár nespokojných?
 
Zvolená prezidentka Zuzana Čaputová ocenila, že v eurovoľbách uspeli najmä proeurópski kandidáti. Markíza sa jej bude pýtať na to: Ako sa pozerá na dopady hlasovania na domácu politickú scénu? A ako bude vyzerať jej spolupráca s predstaviteľmi vlády a koalície? Nebude preferovať opozičné subjekty a bude medzi ňou a koalíciou panovať prímerie?

Markíza okrem toho v relácii prinesie exkluzívny prieskum agentúry Focus, ktorá sa pýtala respondentov, koho by chceli vidieť v kresle predsedu vlády.  

Politickú diskusnú reláciu Na telo odvysiela Markíza v nedeľu, 2. júna so začiatkom o 13:00.