Markíza vysvetľuje, ako sa dostal do jej živého vysielania vulgarizmus (VIDEO)

Markíza vysvetľuje, ako sa dostal do jej živého vysielania vulgarizmus (VIDEO) Reprofoto Markíza

Súčasťou relácie Teleráno na Markíze v piatok bola aj divácka telefonická súťaž o finančnú výhru.

Moderátorská dvojica Lenka Šóošová a Daro Richter v rámci súťaže Vstávaj a vyhraj v živom vysielaní zavolali diváčke a očakávali, že tá po zdvihnutí telefónu vysloví správne heslo a oni jej oznámia, že vyhrala 2500 eur.
Očakávaný scenár sa však nenaplnil. Po tom, čo sa moderátori predstavili, diváčka namiesto hesla pustila do éteru v živom vysielaní Telerána vulgarizmus. Pre Markízu to nie je jednoduchá situácia, keďže podľa zákona vulgarizmy sa v jej vysielaní nesmú objaviť, na druhej strane nie je v jej silách ovplyvniť prejavy divákov v živom vysielaní.

Odporúčame aj: Licenčná rada rozhodla o tom, či kuchár v televízii Markíza propagoval drogy

„Nešťastný incident nám neskôr v telefonáte vysvetlil jej manžel. Celá situácia ich veľmi mrzí, bola však následkom nedorozumenia,“ vysvetľuje televízia. „Diváčke totiž v ranných hodinách volal neznámy volajúci z utajeného čísla už sedemkrát bez toho, aby sa ozval. V čase, keď jej volali moderátori, netušila, že je v živom vysielaní a telefonát z Markízy považovala za ďalší nemiestny žart,“ napísala televízia s tým, že vzniknutý incident mrzí nielen diváčku, ale aj samotnú televíziu.