Na TA3 štartuje nová relácia o zákulisí politiky - Za oponou (VIDEO)

Na TA3 štartuje nová relácia o zákulisí politiky - Za oponou (VIDEO) Moderátorka Hana Kostelníková Foto: TA3

Akí sú politici naozaj, ako fungujú v zákulisí... chce ukázať TA3 v novej relácii Za oponou, ktorá štartuje dnes (v sobotu) o 20:00.

„Chcem ponúknuť pohľad do zákulisia politiky, ukázať, do akej miery sú konflikty politikov skutočné, prečo politici komunikujú také témy, aké komunikujú, prečo robia to, čo robia, hovoriť o tom, čomu sa vyhýbajú, a ako to celé vplýva na voličov," hovorí o relácii Hana Kostelníková, ktorá bude moderátorkou relácie.

Podľa jej slov pôjde o uvoľnenú, kritickú až sarkastickú debatu v trojici, v ktorej zhrnie udalosti z celého týždňa z pohľadu politológov, komentátorov a marketérov.

"Chcem zapojiť aj divákov, aby sa sami mohli politikov opýtať otázky, ktoré ich zaujímajú,“ popisuje reláciu v rozhovore pre TA3 moderátorka.

Hosťami budú politológovia, politickí marketéri, analytici i stratégovia kampaní, ale nie politici. „Bude to o nich, bez nich. Ale samozrejme vyvážené a kritické voči všetkým bez ohľadu na politické tričko. A v tom to bude zaujímavé. Ani ten najlepší moderátor z politika nevytiahne odpoveď na otázku, na ktorú odpovedať nechce. A tu sa odpovede budú snažiť poskytovať hostia, ktorí majú s politikmi, volebnými kampaňami skúsenosti, pretože práve oni s politikmi spolupracovali,“ sľubuje moderátorka.

Kostelníková v TA3 pracuje takmer osem rokov. Posledné tri roky pokrývala dianie v parlamente, a to aj v čase, keď jej manžel Tomáš Kostelník robil hovorcu bývalému predsedovi parlamentu Andrejovi Dankovi (SNS). Dnes je Kostelník šéfom tlačového oddelenia ministra školstva za SaS Branislava Gröhlinga.