Všetko o očkovaní na TA3 už tento piatok (VIDEO)

Všetko o očkovaní na TA3 už tento piatok (VIDEO) Foto: TA3

Televízia TA3 prichádza s novinkou. Každý piatok počas celého dňa sa bude venovať spracovaniu aktuálnych tém, ktoré rezonujú v spoločnosti.

„Chceme divákom poskytnúť komplexný pohľad na tému so zaujímavým spracovaním, zároveň im odpovieme na otázky, prinesieme pohľad z regiónov, porovnanie so zahraničím a predstavíme špičkových odborníkov, ich inšpiratívne nápady aj riešenia daného problému“, hovorí Zuzana Martináková, výkonná riaditeľka programu a spravodajstva Televízie TA3.

V piatok 23. 4. 2021 sa Televízia TA3 bude venovať téme očkovania. V štúdiu privíta ministra zdravotníctva SR MUDr. Vladimíra Lengvarského. Predpoludním uvedie diskusiu s infektológom prof. Vladimírom Krčmérym. Ďalšími hosťami vo vysielaní budú  aj riaditeľ Odboru zdravotníctva Bratislavského samosprávneho kraja Tomáš Szalay a sociológ Jakub Hankovský.

Okrem diskusií v štúdiu a živých vstupov budú môcť diváci vidieť aj reportáže z regiónov. Redaktori TA3 navštívia vakcinačné centrá, covidové oddelenia, pozrú sa na mobilné očkovanie. Súčasťou vysielania budú aj divácke ankety a názory občanov, ako vnímajú aktuálny stav s očkovaním.

„Budeme sa venovať aj štatistikám, koľko ľudí je zaočkovaných vo vybraných vekových kategóriách, ako informácie o Astre Zeneca ovplyvnili záujem o očkovanie touto značkou, ktoré vakcíny a v akých množstvách ešte prídu na Slovensko, ako je to s očkovaním detí, mládeže a tehotných žien a čo bude nasledovať po zaočkovaní, “ uviedol Lukáš Grešš, manažér redakcie spravodajstva a publicistiky.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 23.4.2021 na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Všetko o očkovaní sa dozviete v jednom balíku počas celého dňa už tento piatok na TA3.

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.