Slovak Sport ohlásil spustenie tretieho kanála

Foto: Slovak Sport.TV Foto: Slovak Sport.TV

Štart je naplánovaný na september 2013 a objaví sa u väčšiny operátorov

 


„Spoločnosť Slovak Sport, s.r.o. už onedlho rozšíri portfólio športových staníc Slovak Sport.TV a Slovak Sport.TV2 o športovú stanicu SlovakSport.TV3," napísala dnes spoločnosť na Facebooku.

 

SlovakSport.TV3 bude podľa vysielateľa FTA kanál ( free-to-air, čiže voľne vo vzduchu) zameraný na slovenský trh a prinesie okrem slovenského športu aj prenosy zo zámorskej NHL, týždenný magazín o dianí v nemeckom futbalovom klube Borussia Dortmund, českú Gambrinus ligu a veľa iného zo sveta športu, sľubuje vysielateľ.

„Štart je naplánovaný na september 2013 a objaví sa u väčšiny operátorov a DVB-T. SlovakSport.TV1 a SlovakSport.TV2 zostávajú dostupné v Slovenskej a Českej republike v SD a HD kvalite," sľubuje spoločnosť.

„Tento kanál je určený len pre slovenské územie. Rozhodli sme sa tak preto, aby sme SSTV1 mohli nechať na Skylinku aj so zápasom Premier League," napísal Robert greguš, šéf televíznej spoločnosti z Nitry.

Len pred nedávnom spoločnosť spustila Slovak Sport 2, ktorá získala síce exkluzívne práva na Premier League, no fanúšikov nahnevala, keďže ani po štarte povedať, kde bude vysielať. Prvá dni bola dostupná len na českom trhu. V súčasnosti je len v ponuke Telekomu (Magio Sat, TV Magio) a avizuje, že ju bude vysielať Digi TV.