Všetko o návrate detí do škôl. Piatkové tematické vysielanie na TA3 (VIDEO)

Všetko o návrate detí do škôl. Piatkové tematické vysielanie na TA3 (VIDEO) Foto: TA3

Čo čaká deti a študentov po návrate do škôl a ako zmenila pandémia naše školstvo. To je téma, ktorou sa bude TA3 zaoberať vo vysielaní už tento piatok 30. apríla 2021. Otvárame školy, ale ako využijeme poznatky z dištančného vzdelávania?

 

Niektorí rodičia sa obrátili na právnikov a žalujú školy. Nesúhlasia s tým, aby ich deti nosili rúško a aby ich testovali.

V štúdiu TA3 privíta ministra školstva SR Branislava Gröhlinga, riaditeľov škôl či psychológa. Prinesie aj živé vstupy zo základných a stredných škôl, porovná ich otváranie u nás a v zahraničí.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 30. 4. 2021 na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Sledujte TA3 v piatok 30. apríla 2021 od 8.30

 

 

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.