Prémiový obsah vo vysokej kvalite na televízoroch TCL Android TV

Prémiový obsah vo vysokej kvalite na televízoroch TCL Android TV

Ku všetkým Android TV televízorom a soundbarom TCL teraz IPTV služba SledovanieTV ako darček. 103 kanálov, vrátane HBO, Filmbox, Sport1 i Sport2.

TCL Electronics (1070.HK), jeden z hlavných hráčov na globálnom poli odvetvia výroby televízorov a vedúca spoločnosť pre spotrebnú elektroniku, oznámila, že teraz zákazníci na slovenskom trhu dostanú IPTV službu SledovanieTV ako darček ku všetkým modelom televízorov TCL Android TV, Thomson Android TV a soundbarom TCL.

SledovanieTV

SledovanieTV ponúka pre všetkých majiteľov novo zakúpených televízorov TCL Android TV prístup k prémiovému obsahu, ktorý zahŕňa 85 televíznych kanálov, 66 rádií, HBO, HBO2, HBO3 vrátane filmotéky HBO GO, 13 kanálov zo skupiny FilmBox, Sport1 a Sport2. Celkom teda 103 TV kanálov a 2 filmotéky. Darček môžu získať zákazníci k novo zakúpeným televízorom TCL Android TV, Thomson Android TV a soundbarom TCL. Akcia platí od 8.6. do 31. 12. 2021. K ponuke sa vzťahujú nižšie uvedené podmienky*.

Medzi benefity SledovanieTV patrí FullHD a 4K kvalita vysielania, prehrávanie vysielaných programov až 7 dní spätne a uloženie až 50 hodín v cloude. SledovanieTV je možné používať súbežne na 2 televízoroch a 3 mobilných zariadeniach. SledovanieTV je navyše dostupné kdekoľvek v EU.

Balíček SledovanieTV je možné získať veľmi jednoducho**. Stačí sa zaregistrovať a zadať sériové číslo zakúpeného modelu televízora alebo soundbaru na webe www.sledovanietv.sk/tcl a následne stiahnuť v Obchode Play aplikáciu SledovanieTV. Registráciu je nutné vykonať do 30 dní od zakúpenia televízora alebo soundbaru TCL alebo Thomson.

Darček SledovanieTV má hodnotu 66 EUR a je zdarma podľa typu balíčka až po dobu 6 mesiacov.

TCL Android TV

TCL je druhým najväčším výrobcom televízorov na svete*** a inovátorom technológie Mini LED. Vo svojich televízoroch využíva platformu Android TV pre bohatý online obsah, aplikácie aj hry a umožňuje prístup k obrovskej ponuke aplikácií z Obchodu Play. Produkty sú lokalizované pre české prostredie. V širokej ponuke televízorov TCL je možné nájsť modelové rady, ktoré prinášajú špičkové technológie, ako sú napríklad Direct LED podsvietenie s Micro Dimming s použitím VA panelu. Túto skvelú kombináciu ocenia filmoví diváci, ktorí očakávajú vyšší kontrast, lepšiu čiernu a rovnomernejšie podsvietenie. Inovatívna technológia Mini LED použitá pri top modeloch televízorov prináša tisíce diód pre vysoký jas, riadenie podsvietenia v zónach a vynikajúci kontrast. V prípade využitia technológie Quantum Dot (QLED) je zabezpečený široký rozsah a 100% objem farieb. Hráči počítačových hier ocenia pri vybraných modeloch nízky input lag a 4K gaming pri využití HDMI 2.1. Televízory TCL podporujú HDR10 a vybrané modely navyše taktiež Dolby Vision a Dolby Atmos pre maximálnu obrazovú a zvukovú kvalitu.

Najlepšie futbalové zážitky na televízoroch TCL prináša šestica európskych ambasádorov: Paul Pogba, Gianluigi Donnarumma, Krzysztof Piątek, Harry Kane, Saúl Ñíguez a Marco Reus.

O spoločnosti TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť vyrábajúca spotrebnú elektroniku a hlavný hráč na globálnom trhu v odvetví výroby televízorov. Produkty sú dostupné vo viac než 160 krajinách po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 1981. Podľa výskumu OMDIA značka TCL zaujíma na základe predajov za druhý štvrťrok roku 2020 druhé miesto na globálnom trhu televízorov. TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu spotrebnej elektroniky, od televízorov, audio zariadení až po inteligentné produkty pre domácnosť.

*Postup pre získanie darčeka SledovanieTV:

1. Prejdite na stránku sledovanietv.sk/tcl.
2. Tu sa zaregistrujte a zadajte sériové číslo zakúpeného modelu.
3. Po overení sériového čísla vám bude aktivovaný balíček SledovanieTV.
4. Vo svojom TV si v Obchode Play stiahnete aplikáciu SledovanieTV.
5. Do aplikácie sa prihláste pod svojim e-mailom a heslom, ktoré ste si zadali pri registrácii.
SledovanieTV je teraz na vašom TV aktivované.

** Darček SledovanieTV obsahuje: balíček Základ na 6 mesiacov; balíček Filmbox na 3 mesiace , balíček HBO, Sport1 a Sport2 na 1 mesiac
*** Agentúra OMDIA