Simona Salatová má vlastnú stand-up šou Simona donaha! na Voyo

Simona Salatová má vlastnú stand-up šou Simona donaha! na Voyo Foto: Markíza

Streamovacia služba televízie Markíza Voyo prináša prvý Voyo Špeciál v podobe zábavnej stand-up comedy komičky Simony Salátovej s názvom Simona donaha!

„Predstavenia typu stand-up comedy sa na Slovensku tešia čoraz väčšej popularite a Simona patrí k jedným z najväčších talentov slovenskej komediálnej scény. Sme radi, že si diváci budú môcť tento výnimočný špeciál pozrieť práve na Voyo a dúfame, že sa pri jeho sledovaní dobre zabavia,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Podľa komičky ide o „striptíz duše“, počas ktorého sa zamýšľa nad telom, vzťahmi, feministkami, mužmi i turistikou. „Som plná očakávaní, aké to bude a ako to ľudia zoberú. Veľmi sa teším, že môžem práve ja ponúknuť možno trošku taký náhľad do toho, ako sa to robí na západe, kde má stand-up comedy oveľa väčšiu tradíciu a myslím si, že Slováci sú ľudia, ktorí sa radi smejú. Takže sme si pre špeciál vybrali dobrú krajinu,“ dodala.

Hodinový stand-up comedy špeciál s mottom „Občas sa treba z problémov povyzliekať a to donaha“, prináša okrem hlavného vystúpenia Simony aj bonusy v podobe v krátkych vystúpení Jakuba „Zitrona“ Ťapáka a Jakuba Gulíka zo zoskupenia stand-up komikov Silné reči.