Simona Salátová a Joe Trendy budú na Exprese riešiť problémy vo vzťahoch

Simona Salátová a Joe Trendy budú na Exprese riešiť problémy vo vzťahoch

Dvojica známych komikov bude mať v Rádiu Expres vlastnú reláciu. Simona Salátová a Joe Trendy budú v relácii s názvom Vzťahy s.r.o. každú sobotu od 12:00 riešiť vzťahové problémy a situácie, do ktorých sa môže dostať každý pár.

„Tešíme sa, že naše vzťahové radosti a problémy budeme môcť riešiť pred celým Slovenskom, a veríme, že si z nich každý niečo zoberie. Napríklad to, že mám pravdu,“ hovorí Simona Salátová.

Simona a Joe tvoria pár aj v súkromnom živote, takže budú vychádzať z vlastných skúseností, ale zároveň si budú do svojej show pozývať aj zaujímavých hostí. S nadhľadom a humorom poradia aj poslucháčom, ktorí pošlú dvojici svoj problém alebo otázku hlasovkou cez WhatsApp. Všetky rady sú „s ručením obmedzeným“, to znamená, že je dovolené používať ich iba na vlastné riziko a Rádio Expres nezodpovedá za prípadné škody na vzťahoch alebo majetku, upozorňuje rádio v tlačovej správe.

Vzťahy s.r.o. budú mať premiéru v sobotu 28. 1. 2023.

„Je pre mňa cťou, že budeme môcť so Simonkou dávať vzťahové rady toľkým ľuďom. Keď nepomôžeme sebe, pomôžeme aspoň iným, respektíve oni sa budú pýtať a my sa pohádame,“ dodáva Joe Trendy.

Show sa bude dať vypočuť aj ako podcast na Podmaze a vo všetkých podcastových aplikáciách.