Ďalšia exmarkizáčka prešla do RTVS

Foto: Markíza Foto: Markíza

Bývalá hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská nasledovala svojho niekdajšieho šéfa Václava Miku do Rozhlasu a televízie Slovenska.

 


Oľga Dúbravská, bývalá redaktorka a neskôr hovorkyňa a vedúca PR oddelenia Markízy na začiatku roka odišla z Markízy. V súčasnosti už niekoľko týždňov pracuje v Mlynskej doline. Informáciu pre Omédiách.com potvrdilo tlačové oddelenie RTVS.

 

Dúbravská je od 1. júna interným zamestnancom RTVS a zastáva pozíciu projektového manažéra. „RTVS v osobe Oľgy Dúbravskej prijala skúsenú posilu do tímu Sekcie marketingu a komunikácie, ktorú vedie Daša Matušíková," odpísala PR manažérka RTVS Dominika Šulková. RTVS viac pracovnú pozíciu Dúbravskej nešpecifikovala.

Do RTVS prišli s Mikom do riadiacich pozícií: bývalý programový riaditeľ Markízy Tibor Búza, bývalý šéf spravodajstva Lukáš Diko, bývalá šéfka ekonomiky Radka Doehring, šéf reklamy Martin Hauptvogel, bývalý technický riaditeľ Andrej Doležal, všetci v RTVS pracujú na podobných pozíciách. Z Markízy je aj vedúci vydania v spravodajstve Tomáš Hudák.

Dúbravská pracovala v Markíze od roku 2000. Začínala ako redaktorka publicistiky a neskôr prešla do spravodajstva. Po dvoch rokoch práce regionálnej redaktorky v Banskej Bystriciprešla do bratislavského spravodajstva, kde sa venovala najmä témam z oblasti vzdelávania, politiky a sociálnych vecí.
Od roku 2007 bola hovorkyňou televízie a vedúcou oddelenia Public Relations.