SledovaniTV spúšťa zoznam kanálov

SledovaniTV spúšťa zoznam kanálov Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovaniTV tento týždeň na svojich stránkach zverejnilo podrobný zoznam kanálov. Pri každej stanici je uvedených hneď niekoľko užitočných informácií. V zozname je možné filtrovať podľa balíčkov, tematickej skupiny kanálov či jazyka.SledovaniTV ponúka od novembra svojim užívateľom prehľadný zoznam kanálov, v ktorom môžu nielen vyhľadávať, ale filtrovať. Pri každej televíznej či rádiovej stanici sa dozvie nielen v akom balíčku je zaradená, ale aj mnoho ďalších užitočných informácií.

V prehľade je zobrazené tematické zaradenie každého programu, kvalita vysielaného obrazu v SD až 4K, jazyk či jazyky zvukových stôp, prítomnosť titulkov a taktiež dĺžka dostupnosti pre spätné prehrávanie.

„Nový zoznam kanálov sme vytvorili tak, aby zobrazoval všetky potrebné informácie na jednom mieste. Užívatelia tak majú kompletný prehľad o tom, čo môžu od jednotlivých staníc a balíčkov očakávať,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Pre ešte lepší prehľad o dostupných kanáloch je možné v zozname filtrovať. Filter umožňuje zobrazovať stanice podľa balíčka, tematickej sekcie a jazyka. Zaškrtnúť je možné tiež iba stanice vysielajúce obsah s titulkami.

Zoznam kanálov je pre českú službu SledovaniTV dostupný na tomto odkaze. Pre slovenské SledovanieTV tu.

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 200 televíznych kanálov a cez 100 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje aj spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní. Prepínať je možné aj medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.
Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade rôznorodých zariadení. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíziách a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, TCL, Philips, Sharp, Thompson). Novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.
Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Skrátka neprídu ani majitelia telefónov s operačným systémom Windows, či mobilov značky Huawei a Honor. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. Sledovanie TV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.
Sledovanie TV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.