SledovanieTV nadeľuje deťom dva kanály zadarmo

SledovanieTV nadeľuje deťom dva kanály zadarmo

Druhá polovica letných prázdnin bude v SledovanieTV patriť deťom. Budú môcť sledovať dva prémiové detské kanály úplne zadarmo. Obrazovky slovenských domácností tak ovládne Bob staviteľ s Požiarnikom Samom.

 

Augustové promokanály v SledovanieTV sú venované tým najmenším divákom. Všetci používatelia vo svojich balíčkoch nájdu zadarmo stanice JimJam a BabyTV.
Obe stanice prinášajú 24 hodín denne detskú tvorbu, najmä animované seriály a rozprávky. BabyTV vysiela v angličtine, je teda vhodná na prvé zoznámenie s týmto jazykom. Jej programy sú určené pre deti do 4 rokov.
JimJam ponúka obľúbené seriály ako je Bob staviteľ, Požiarnik Sam, Pingu a Lokomotíva Tomáš.
„Veríme, že augustové promokanály prinesú deťom a ich rodičom kvalitnú zábavu. JimJam a BabyTV sú známe svojim kvalitným obsahom, ktorý nielen baví, ale taktiež rozvíja jazykovú vybavenosť našich najmenších divákov,“ hovorí marketingový riaditeľ SledovanieTV Lukáš Pazourek.


SledovanieTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 180 televíznych kanálov a vyše 120 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať a pretáčať. Služba tiež umožňuje aj spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní. Prepínať je možné aj medzi jazykovými stopami, titulkami či rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovanieTV ponúka tiež možnosť nahrať si vysielanie na 6 mesiacov, k dispozícii je na to až 600 hodinový priestor.

Aplikácia SledovanieTV je dostupná na rôznych zariadeniach. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely smart televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíziách a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, TCL, Philips, Sharp, Thompson), Amazon Fire TV, RokuTV a samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a AppleTV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre smart hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. SledovanieTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen na Slovensku, ale v celej Európskej únii.

SledovanieTV poskytuje IPTV dvoma spôsobmi – tým prvým je predaj konečným používateľom, druhou formou je spolupráca s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi na Slovensku a v Česku. Sústredí sa zároveň na expanziu do zahraničia.