Black friday dorazil aj na SledovaniTV. Darčekové poukazy na predplatné sú za polovicu

Black friday dorazil aj na SledovaniTV. Darčekové poukazy na predplatné sú za polovicu

Sledovanie TV bude cez víkend predávať darčekové poukazy s 50% zľavou. Záujemcovia tak môžu od 25. do 27. 11. získať balíček Základ na tri, šesť či dvanásť mesiacov za výhodnú cenu. Akcia bude platná na e-shope daruj.sledovanitv.cz pre Česko a daruj.sledovanietv.sk pre Slovensko.

Do obľúbenej zľavovej akcie Black friday sa tento rok SledovaniTV zapojí predajom darčekových poukazov. Tie môžu záujemcovia zakúpiť na českom či slovenskom e-shope po celý víkend so zľavou 50%. Poukazy sú ponúkané v troch variantoch na 3, 6 a 12 mesiacov a vzťahujú sa na balíček Základ.

Balíček Základ zahŕňa viac ako 100 televíznych kanálov, funkcie spätného prehrávania až na 7 dní a 25 hodín na uloženie nahrávok filmov, seriálov či televíznych relácií. Samozrejmosťou je vysoké rozlíšenie vysielaného obrazu a dostupnosť aplikácií pre širokú škálu zariadení.

 Ceny voucherov v Black friday na SledovanieTV SK

„Poukaz na predplatné našej služby je obľúbeným darčekom nielen pod stromček. Zákazníci môžu získať dlhodobé predplatné za neopakovateľnú cenu. Minulý rok mala akcia na Black friday veľký úspech, preto sme sa rozhodli ju tento rok zopakovať. Veríme, že zľava 50 % je pre záujemcov naozaj atraktívna,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.