SledovaniTV poteší v marci najmä deti a ich rodičov, obľúbený kanál Minimax bude pre všetkých zadarmo

SledovaniTV poteší v marci najmä deti a ich rodičov, obľúbený kanál Minimax bude pre všetkých zadarmo Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovaniTV prináša v marci detskú stanicu Minimax pre všetkých užívateľov zadarmo ako darček. Program sa zameriava najmä na animované seriály pre najmenších divákov.

Marcový promo kanál v službe SledovaniTV sa tentoraz zameriava na deti (a ich rodičov). Detská stanica vysiela celodenne animované seriály a filmy.

Hneď na začiatku mesiaca, 1. marca, stanica uvedie pokračovanie príbehu rodiny Croodsovcov v seriáli Croodsovci – Rodinný strom. Tí sa spolu s Bettermanovými učia žiť na najzapadnutejšej pravekej farme.

Každý deň môžu diváci sledovať prvé roky života madagaskarských hrdinov leva Alexa, zebry Martyho, žirafy Melmena a hrošice Glórie v seriáli Madagaskar: Malá divočina. Tí spoločne vyrastajú v záchrannom výbehu newyorskej ZOO.

„Rovnako ako každý mesiac, ani v marci nechýba v našej službe promo kanál. Po dlhšej dobe sme chceli urobiť radosť deťom, preto sme do všetkých hlavných balíčkov pridali práve Minimax. Veríme, že rodičia pre svoje deti nájdu zábavné aj poučné programy podľa vlastného výberu,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.