Patrik Herman sa vracia na televízne obrazovky

Patrik Herman sa vracia na televízne obrazovky

Moderátor Patrik Herman sa po dlhšej prestávke vracia na televíznu obrazovku. Od nedele bude dlhoročný moderátor Markízy tvárou RTVS.

V nedeľu 16. apríla sa o 13.00 na obrazovky RTVS vráti vynovená relácia Občan za dverami s Patrikom Hermanom.

„Som rád, že môžem byť pri začiatku ďalšej etapy existencie relácie Občan za dverami. Problémov ľudí v tejto krajine neubúda, život je stále viac zložitejší a ťažší. To, že môžem byť súčasťou takejto relácie, mi opäť dáva príležitosť a pocit, že môžeme niečo zmeniť a aspoň trošku prispieť k tomu, aby bol život ľudí na Slovensku o niečo znesiteľnejší. Občan za dverami nie je obyčajná relácia, je to užitočná relácia, ktorá má veľkú pridanú hodnotu - snaží sa pomáhať ľuďom. Verím, že diváci privítajú zmeny, ktorými relácia prechádza a prijmú aj moju maličkosť ako spoločníka. Ďakujem aj mojim kolegom za prijatie a dôveru,“ vyjadril sa moderátor Patrik Herman.

Čiastočnými úpravami prechádza aj dramaturgia a vizuál relácie Občan za dverami s Patrikom Hermanom. Relácia prinesie väčšie množstvo príbehov a pribudne aj nová rubrika Občan v akcii.

Herman prišiel do RTVS na jeseň minulého roka. RTVS vtedy informovala, že bude v RTVS pôsobiť ako moderátor, zapojí sa do prípravy nových formátov, vzdelávania nových redaktorov a moderátorov a pracovať bude aj na charitatívnych projektoch. Patrik Herman začínal svoju profesionálnu kariéru ako redaktor v Trnavskom hlase, neskôr pracoval v Slovenskom rozhlase a Rádiu T. Pôsobil aj ako hovorca Mesta Trnava a od roku 1996 bol redaktor, moderátor a neskôr aj dramaturg v televízii Markíza. Tri roky bol šéfredaktorom redakcie publicistiky. Okrem toho pôsobí aj ako vysokoškolský pedagóg a venuje sa charite.