SledovaniTV prináša pred letom balík vylepšení

SledovaniTV prináša pred letom balík vylepšení

SledovaniTV neustále aktualizuje svoje aplikácie. Ešte pred začiatkom leta prináša hneď niekoľko vylepšení. Dotknú sa niekoľkých platforiem. Novinky už mohli zaznamenať používatelia na aplikáciu pre Android TV. Tešiť sa môžu ale aj na zmeny na webe a mobilnú aplikáciu pre Android.

Aplikácie SledovaniTV dostali pred začiatkom prázdnin balík updatov aplikácie pre Android TV, Android mobile a zmeny zaznamenajú aj používatelia na webe.

V televíznej aplikácii došlo k redizajnu sekcie nahrávok a epizód pri seriáloch a programoch. Grafickou premenou prešlo aj nastavenie. Obe časti sú teraz prehľadnejšie a designovo lepšie zapadajú do celkového vzhľadu aplikácie.

Na webe sa môžu užívatelia tešiť na vylepšené vyhľadávanie, ktoré poznajú z televíznych aplikácií. Vyhľadávanie je dynamické a prináša výsledky hneď po zadaní prvých troch písmen. Okrem konkrétnych programov systém vyhľadáva aj medzi kanálmi a nahrávkami.

Užívatelia s mobilnou aplikáciou pre Android môžu od tohto týždňa využívať funkcie jednoduchého párovania chytrých televízií a ďalších zariadení. V aplikácii stačí naskenovať QR kód alebo opísať párovací kód televízie a zariadenie sa automaticky pripojí k účtu užívateľa. Nebude nutné prihlasovať sa cez web ako doteraz.

„Naše aplikácie neustále vylepšujeme a pridávame nové funkcie. Našim cieľom je prinášať intuitívne ovládanie a pridávať nové funkcie tak, aby mali naši používatelia ešte lepší zážitok z využívania služby SledovaniTV,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.