Novú sezónu NHL prináša Dajto a Voyo

Novú sezónu NHL prináša Dajto a Voyo Foto: Markíza

 V utorok odštartovala nová sezóna najprestížnejšej hokejovej ligy na svete. Zápasy kanadsko-americkej NHL uvidia diváci aj v novom ročníku exkluzívne na Voyo a Dajto.

 

Základná časť novej sezóny NHL potrvá do polovice apríla a rozhodujúce play off vyvrcholí tradične v júni, kedy spoznáme nového držiteľa Stanley Cupu. Obhajcom titulu zo sezóny 2022/2023 je tím Vegas Golden Knights.

V televíznom vysielaní sa objaví každý týždeň minimálne jeden zápas NHL, na Voyo budú v ponuke duely z každého hracieho dňa súťaže, streamovacia platforma teda ponúkne viac ako 400 zápasov vrátane play off. Okrem priamych prenosov sú pre predplatiteľov dostupné aj záznamy, ktoré na Voyo nájdu 7 dní po odvysielaní. Komentátormi zápasov na Dajto budú Marek Matušica, Miroslav Held a Tomáš Kurilla, oznámila televízia v tlačovej správe.

O skvelé hokejové momenty sa na Voyo postarajú aj slovenskí hokejisti. Najskúsenejší Tomáš Tatar pred sezónou zmenil dres a jeho novým tímom je Colorado. Spomínaný Erik Černák bude naďalej obranným pilierom Tampy Bay, Martin Fehérváry sa stal pevnou súčasťou defenzívy Washingtonu. Jednotka vlaňajšieho draftu Juraj Slafkovský pokračuje v Montreale a Adam Ružička v Calgary. Na svoju šancu v najprestížnejšej hokejovej lige čakajú aj ďalší Slováci na farmách či mladší hráči v juniorských ligách.

Hokejovú ponuku na Voyo dopĺňa popri NHL aj česká hokejová Tipsport extraliga.