SledovaniTV prináša všetkým svojim užívateľom videotéku Rik+ zadarmo

SledovaniTV prináša všetkým svojim užívateľom videotéku Rik+ zadarmo Ilustr. foto: SledovaniTV

Užívatelia služby SledovaniTV môžu novo sledovať viac ako 5 000 titulov úplne zadarmo. Do všetkých balíčkov v pondelok pribudla úplne nová videotéka Rik+. Tá ponúka mnoho filmov a seriálov pre deti aj dospelých.

Súčasťou všetkých balíčkov sa od pondelka stala videotéka Rik+. Tá sledujúcim ponúka viac ako 5000 epizód relácií a filmov. Veľkú časť tvorí tvorba pre deti. Najmenší diváci môžu sledovať programy o tvorení, rozprávky aj pesničky. Medzi tie najznámejšie patrí napríklad Máša a medveď, Bořek staviteľ, Statočné autíčka alebo Požiarnik Sam.

Dospelých potešia potom relácie o cvičení a tiež dokumenty. Tie zahŕňajú najrôznejšie témy od cestovania, cez prírodu, vedu a techniku, až po historické udalosti a osobnosti.

„Videotéka Rik+ je druhým veľkým darčekom, ktorý sme užívateľom v októbri nadelili. Po pridaní prémiových kanálov do základných balíčkov, ktoré prebehlo začiatkom mesiaca, prichádzajú ďalšie hodiny a hodiny zábavy pre celú rodinu,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 200 televíznych kanálov a cez 100 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje aj spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní. Prepínať je možné aj medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 600 hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade rôznorodých zariadení. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíznych a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, TCL, Philips, Sharp, Thompson). Novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.


Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Skrátka neprídu ani majitelia telefónov s operačným systémom Windows, či mobilov značky Huawei a Honor. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.


SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.