JOJ prezradila prvú novinku na rok 2014 - Panelák

JOJ prezradila prvú novinku na rok 2014 - Panelák

Seriál Panelák zaplní večerné vysielanie na JOJ aj v roku 2014.

 


„Panelák, neskončí svoju púť na televíznych obrazovkách ani s koncom roka 2013. V novom roku 2014 tak budú osudy vašich hrdinov pokračovať aj v novej 13. sérii!" oznámila televízia na svojo webe.

 S novým názvom Nový Panelák sa seriál začne vysielať 20. januára o 20:20 hodine. Pribudnú noví herci aj nové epizódy. Prvý diel novej série sa volá Noví susedia. V súčasnej sérii pribudlo v Paneláku viacero noviniek: exteriéry, nové postavy a dramatické, ale hlavne komediálne linky," oznámila televízia.

V novej sezóne sa do Paneláka nasťahuje Yogi s Inči, pribudne úplne nová veselá rodinka a a vráti sa aj Kordiak z Kajmanských ostrovov. Dušan začína nový život a objaví sa nový seriálový sexsymbol, ktorý nahradí zaneprázdneného Masláka. Panelák sa bude odohrávať v novej scéne.

O čom bude prvý diel:
Do paneláku sa nasťahuje nová dvojica Yogi s Inči, aby mali od rodiny svätý pokoj, no už čoskoro si u nich podávajú kľučky Cinege aj vrchná sestra Ryšavá. Zoznámiť sa prídu aj Dušan a pani Janka, ktorá chcela privítať nových obyvateľov paneláka "šuteméňom", ale ten jej medzitým vyjedli Imre s Gejzom. Inči chýba rozruch, krik a hádky so sestrou, na ktorý si zvykla v dome u rodičov. Cinege chce zaťovi Yogimu pomôcť vŕtať diery do steny pre obrazy, ale nik netuší, v akej hĺbke je v múroch paneláka železobetón. Nataly oznámi Kristíne, že Marcel jej zveril celú firmu. Zároveň musí vyhodiť z bytu kamarátku z Talianska, lebo bude úradovať v byte a nepotrebuje žiadnych svedkov. Kristína poveruje Vila a Lukyho, aby oznámili Karolovi, že sa odteraz je on jediným konateľom Makana, keďže sa Marcel chce tejto firmy zbaviť. Karol sa nesmierne poteší, konečne sa nebude musieť s nikým deliť o zisk. Kristína žiada od Angie, aby dodržiavala splátkový kalendár, ktorý je jasne definovaný v zmluve. Angie je v šoku, jej ústna dohoda s Marcelom znela ináč. Na svojej súkromnej klinike sa doktor Bajza nudí. Hoffa mu oznamuje, že si praje, aby ju personál oslovoval pani primárka. Je na to oslovenie proste zvyknutá. Terezka nechápe, prečo ocko s mamičkou nespávajú v jednej posteli, keď bývajú v jednom byte. Rodičia sa vyhovárajú, Terezka in neverí. Ivana odmieta spávať s Jakubom len preto, že si to Terezka želá.

Panelák odštartoval prvou sériou 18. februára 2008. Seriál hoci je najstarší, nie je najsledovanejší. Na jeseň ho porážalo Búrlivé víno na Markíze.

Odporúčame: Novinky na JOJ: Nové zábavné relácie - napríklad Kukátko, aj nové seriály Klan, Vdova

Odporúčame: Novinky Markízy: svokra, Rodinné prípady, Zámena manželiek

Odporúčame: Novinky RTVS: Marcel a Junior, nový seriál Kolonáda a nová zábavná relácia

„Panelák od novej série prinesie väčšiu zmenu žánru. Panelák bol vždy iný a diváci si stále žiadajú viac komiky a odľahčených liniek," povedal Andy Kraus. Obsadenie seriálu sa zásadne meniť nebude