Ľudia od sýkorovcov boli pri natáčaní Modrého z neba aj Mafstory

Ľudia od sýkorovcov boli pri natáčaní Modrého z neba aj Mafstory Foto: JOJ

Komplic sýkorovcov rozdával peniaze v Modrom z neba, so šéfom gangu sýkorovcov bol vraj aj na natáčaní Mafstory na Kolibe.

 

 

Denník SME v článku Komplic sýkorovcov Fejer sa priznal k vražde Deáka napísal, že údajného objednávateľa popravy Romana Deáka Mareka Trajtera si svedok všimol v relácii Modré z neba. Sýkorovec Daniel Vaniš vraj spoznal Trajtera aj podľa fotografie z relácie. Pripomenul, že ho videl vlani v televízii Markíza vo vianočnom špeciálnom vydaní relácie Modré z neba.

Trajter v Modrom z neba Reprofoto SME„Moderátor Vilo Rozboril Trajtera uviedol ako chlapíka, ktorý chcel prispieť ľuďom z jeho príbehov. Odovzdal mu v obálke šesťtisíc eur. Počas nakrúcania sedel v hľadisku," napísalo SME v článku, v ktorem informuje o vyšetrovaní starších vrážd v podsvetí.

Rozboril oznámil, že ho darca zaprisahal, aby neprezradil jeho meno. Hneď potom ho predstavil a ukázala ho aj kamera.

Trajter obvinenie z Deákovej vraždy odmieta.
Trajter bol vraj aj v JOJ pri nakrúcaní Mafstory. Trajter vo výpovedi podľa SME opísal, ako ho Robert Lališ, označovaný za šéfa gangu sýkorovcov, v roku 2010 s rodinou pozval na oslavu synových narodenín. Prekvapením pre deti bola účasť na nakrúcaní seriálu Mafstory v Joj. "Pripravený autobus ich odviezol do štúdia na Kolibe," citovalo Trajtera SME.

Mafstory Sitkom Mafstory bol paródiou na mafiánske prostredie. Televízia JOJ ho vysielala od roku 2006 do roku 2011. 11. séria bola v roku 2012 vysielaná internetovou televíziou huste.tv, na jar 2013 boli epizódy 11. série odvysielané na Pluske.

Pokúšame sa zistiť stanovisko televízie JOJ a Markíza, či vedeli, koho mali pri nakrúcaní.