JOJ ohlásila zmeny vo vedení

JOJ ohlásila zmeny vo vedení

Dnes došlo v televízii JOJ k zmenám organizačnej štruktúry. Niektorí ľudia z vedenia odchádzajú, iní prichádzajú.

 

 

V JOJ Group dochádza k závažným personálnym zmenám vo vedení. O zmenách informovala Omédiách.com samotná televízia. Dnešným dňom bola z pozície riaditeľky úseku marketingu, PR a analýz odvolaná Ivana Semjanová. Vedením úseku je dočasne poverená súčasná programová manažérka JOJ Group Jana Hegedusová. Pod programový úsek bolo zároveň presunuté oddelenie interaktivity a teletextu.

 Zároveň došlo k zlúčeniu úseku výroby a úseku vlastnej tvorby a vývoja formátov. Riaditeľkou novovytvoreného úseku vlastnej tvorby zostáva doterajšia výrobná riaditeľka Slávka Adamíková. Doterajší riaditeľ vlastnej tvorby TV JOJ Ivan Huljak bude zastávať post šéfdramaturga pre komediálne seriály a sitkomy a ich vývoj.

Úseky obchodu a nových médií boli dnešným dňom začlenené pod finančný úsek. Riaditeľom Nových médií bol menovaný Vladimír Mužík.

Odporúčame aj: Vladimír Mužík už pracuje pre JOJ

Doterajší šéf úseku Ondrej Jurovčák bude ďalej pracovať na pozícií prevádzkový riaditeľ webových služieb TV JOJ. V rámci finančného úseku bola zároveň vytvorená pozícia výkonného riaditeľa pre obchodnú stratégiu JOJ Group, ktorá bude obsadená v najbližších hodinách, informuje televízia.