ČR a Slovensko budú mať spoločný Silvester

ČR a Slovensko budú mať spoločný Silvester Foto: Markíza

Karel Gott, Hana Zagorová, veľkolepá šou, mnoho vystupujúcich, spevákov a hercov, takto vyzeral silvestrovský program v niekdajšom Československu. Tento rok sa chystá niečo podobné.

 


Po rokoch, chystá Slovenská televízia spoločný silvestrovský program s Českou televíziou. Medzi hviezdami za Slovensko bude Maroš Kramár, Peter Marcin, Miro Žbirka a ďalší.

 

RTVS plány na Vianoce a Silvester zatiaľ tají. Web Digizone.cz dnes priniesol informáciu, že Silvester chystajú ČT a RTVS spoločne. „Na Silvestra odvysielame veľkú silvestrovskú šou. Okrem češtiny sa v nej objaví aj slovenčina. Túto šou dávame dokopy s RTVS, ktorá nás o to požiadala," povedal podľa Digizone.cz šéf ČT Petr Dvořák.

V hlavnej šou s názvom Kúzelný silvester vystúpia „najväčšie české a slovenské hviezdy na zábavnej ceste časom."

„Prinesieme slávne hity, svetové kúzla a silvestrovkú porciu humoru," avizuje ČT. Moderátormi večera bude Martin Dejdar a Peter Marcin. Medzi účinkujúcimi bude aj Karel Goott, Helena Vondráčková, Hana Zagorová. Richard Muller či Miro Žbirka.

V silvestrovskom programe bude vystupovať aj Maroš Kramár, ktorý spolu s Vladimírom Kořenom bude moderovať reláciu Zázraky prírody.

Podľa informácií Omédiách.com v programe RTVS deň pred Silvestrom bude aj kinohit Nedotknuteľní, silvestrovské vydanie relácie Nikto nie je dokonalý.

A podobne ako minulý rok chystá RTVS v predvianočnom období Adventné koncerty.