Na JOJ štartuje opäť denný seriál Klan, ale pozmenený

Na JOJ štartuje opäť denný seriál Klan, ale pozmenený Foto: JOJ

Nový pozmenený Klan začína dramaticky – svadbou, bitkou, únosom a výkupným. Prvý pokus v septembri televízii nevyšiel.

 

 

Seriál Klan mal byť jedným z hlavných formátov televízie tejto sezóny, no JOJ ho po niekoľkých dieloch stiahla. Teraz ho vracia na obrazovku späť ale s pozmeneným názvom Klan – V dobrom aj v zlom.

Na obrazovke sa objaví už 2. januára a televízia ho bude vysielať denne počas pracovných dní v čase okolo 18 hodiny.

O čom je seriál:
Nečakaná láska dvoch mladých ľudí spája dve rodiny, ktoré doteraz k sebe nemali veľmi blízko. Inéz Matošová a Marek Hodák sa napriek nevôli svojich rodín chcú vziať. Svadbu však preruší nečaká udalosť – nevestu unesú a neznámi únoscovia pýtajú vysoké výkupné. Obidve rodiny zúfalo pátrajú po objednávateľovi únosu a vyslobodenie Inéz je veľmi dramatické.
Brat Inéz, Šimon Matoš, sa zbližuje s novinárkou Annou, ktorá v minulosti zviedla jeho otca a stále ho provokuje. V príbehu sa zbližuje aj ďalšia dvojica – mladší súrodenci mladomanželov, Sára Matošová a Jakub Hodák. Rodina Jedľovských - Adriana a Edo - na rozdiel od týchto dvoch rodín riešia úplne iné problémy. Problémy, ktoré sa týkajú skoro každej bežnej slovenskej domácnosti – peniaze a deti. O svoje vysnívané šťastie však musia začať všetci bojovať.

Hrajú: Kristína Svarinská, Patrik Vyskočil, Zuzana Mauréry, Juraj Rašla, Emil Zvarík, Boris Farkaš, Dana Košická, Dorota Sámelová, Dagmar Bruckmayerová, Ľubomír Paulovič, Michal Nemtuda, Dušan Tarageľ, Libuša Trutzová a ďalší.
Réžia: Roman Fábian, Lukáš Hanulák, Vlado Fischer

Foto: JOJ

Klan vznikol na základe predlohy chorvátskeho romantického seriálu Ruža vjetrova, ktorý dve sezóny vysiela chorvátska televízia RTL. Autorom originálneho scenára je Dinko Paleka. Slovenskú adaptáciu napísal Andy Kraus a spoločnosť Továreň.

 Odporúčame aj: Klan prežil v septembri len tri dni

Seriál už raz JOJ nasadila do vysielania. Na začiatku septembra, no po prvých troch dieloch ho stiahla a oznámila, že ho vráti späť v strategicky lepšom čase. V januári prichádza v rovnakom programovom okne, ako zvyčajne Markíza vysiela svoj denný seriál Chlapi neplačú, ten má minimálne prvé týždne v januári pauzu.