Markíza posunula štart Hlasu. Pôjde skôr ako X Factor na JOJ

Markíza posunula štart Hlasu. Pôjde skôr ako X Factor na JOJ

Obe televízie onedlho prinášajú nové zábavné spevácke šou. Televízia JOJ avizovala, že X Factor odštartuje 9. marca, Markíza Hlas Česko Slovenska 12. marca. Je to ale inak.

 

 

JOJ a Markíza už tradične prinášajú podobné formáty. Potom, ako televízia JOJ s Primou začali promovať štart šou 9. marca. Televízia Nova a Markíza štart vlastnej súťaže posunuli o týždeň skôr.

„Súťaž speváckych talentov Hlas Česko Slovenska sa znovu vráti na obrazovky televízie Markíza už v stredu 5. marca 2014 o 20:30," oznámila Markíza v tlačovej správe. Vysielať sa tak bude v plánovanom čase, ale odštartuje skôr.

Koučmi budú Majk Spirit, Dara Rolins, Marta Jandová, Michal David a Josef Vojtek.

Každý zo štyroch mentorov si na základe jediného zmyslu - sluchu - zostaví svoj vlastný tím spevákov, ktorý bude sprevádzať na ceste k víťazstvu.

V novej sezóne Hlasu sa objaví aj niekoľko nových prvkov - napríklad špeciálne dvojkreslo do ktorého zasadnú Dara Rolins a Marta Jandová.
The Voice of... je pôvodom holandský formát, ktorý sa počas jediného roka stal svetovým fenoménom. Za jeho vznikom stojí mediálny magnát a producent John de Mol. Okrem Slovenska a Česka už hľadali svoj Hlas tri desiatky krajín po celej planéte, napríklad v USA diváci sledujú už šiestu sezónu formátu.

Prvú sériu Hlasu uviedla TV Markíza na jar 2012 a historicky prvou víťazkou sa stala slovenská speváčka ukrajinského pôvodu Ivanna Bagová.