Politický zabávač Marcin bude mať na RTVS talkshow: Neskoro večer

Politický zabávač Marcin bude mať na RTVS talkshow: Neskoro večer Foto: TV Markíza

Marcin bude opäť na obrazovke zabávať.

 

 


RTVS podpísala so spoločnosťou Akran zmluvu na výrobu zábavnej šou, kde bude moderátorom Peter Marcin. Zatiaľ je podpísaná zmluva na 15 častí za 370 tisíc eur. Jeden diel vychádza na takmer 25 tisíc eur (vrátane DPH).

„Pripravujeme nový formát s prvkami talkshow," povedal pre Omédiách.com hovorca RTVS Juraj Kadáš. „Momentálne sa nachádzame sa v predprodukčnej fáze prvých dielov," dodal.
Prvý diel by sa mal do vysielania dostať už onedlho na jeseň.

Peter Marcin sa spolupodieľa na príprave scenára a zároveň bude moderátorom novej relácie.

Herec, moderátor a režisér Peter Marcin má už za sebou niekoľko zábavných relácií: Uragán, Hurikán, známy je aj zo seriálu Susedia. Pôvodne bol pracovný názov relácie Tajfún. Ten sa už podľa Kadáša zmenil. POsledná verzia je „Neskoro večer."

Marcin mal v RTVS už v minulosti talkshow - Chodili sme spolu, kde spovedal známe tváre a ich spolužiakov. Podobnú reláciu mal predtým aj na rádiu Twist.
Peter Marcin je aj politickým zabávačom. Roky doprevádza politikov Smeru na ich mítingoch, kde sa stará o zábavu publika.

Foto: Smer-SD

Spoločnosť Akran, ktorá bude reláciu pre RTVS pripravovať, vyrábala pre RTVS minulý a predminulý rok šnúru adventných koncertov. V roku 2012 to stálo RTVS podľa zmluv zverejnených v Centrálnom registri zmluv 900 tisíc eur a v roku 2013 takmer 213 tisíc eur.