Markíza bude mať obdobu skeč šou S.O.S. - Kredenc

Markíza bude mať obdobu skeč šou S.O.S. - Kredenc Foto: RTVS

Televízia Markíza chystá na jeseň viacero nových zábavných formátov.

 


V Markíze sa pripravuje nový sitkom z vidieckeho prostredia Horná Dolná, na ktorý si televízia zaregistrovala aj špeciálne logo.

 

Okrem toho sa v Záhorskej Bystrici rozhodli oživiť niekdajšiu zábavnú skeč šou S.O.S. „Rozhodli sme sa rozšíriť ponuku televízie Markíza o komediálny žáner, a preto pre najbližšie obdobie pripravujeme pre našich divákov nielen sitkom Horná Dolná, ale aj skeč šou z dielne Dana Dangla," povedala pre Nový Čas hovorkyňa Tatiana Tóthová. Dano Dangl bol spoluscénaristom skeč-šou spred niekoľkých rokov na STV – S.O.S.

Podľa informácií z prostredia televízie šou sa bude volať Kredenc, objavia sa v nej tváre z S.O.S. Na obrazovke sa objaví onedlho. V septembrových plánoch televízie zatiaľ nie je.

Reláciu S.O.S. vysielala STV v rokoch 2004-08. V tom období bola jednou z najsledovanejších programov televízie. V relácii účinkovali herci bratislavského divadla GUnaGU Petra Polnišová, Daniel Dangl, Roman Pomajbo a Peter Sklár. Scenár mali na starosti Daniel Dangl a Petra Polnišová, režisérom bol Karol Vosátko.Reláciu pripravovala spoločnosť Maya dnes už zosnulého Vojtecha Hrona.