Začiatok roka na JOJ: Divoké kone, Fajnšmeker, Sladký život, Farmár a ďalšie

Začiatok roka na JOJ: Divoké kone, Fajnšmeker, Sladký život, Farmár a ďalšie Foto: JOJ

Jarná sezóna na obrazovke JOJ.

 


Divoké kone
Televízia JOJ pripravila novú rodinnú ságu. „Má ambíciu byť vizuálne najkrajším a realizačne najvýpravnejším seriálom, aký sa na slovenskom televíznom trhu doteraz vysielal," tvrdí televízia. Ústredný romantický námet s prvkami dobrodružstva odhaľuje príbeh, ktorý sa odohráva v prostredí rozsiahleho statku uprostred Malých Karpát.
Tvorivý tím vedie kreatívna producentka Danica Haláková, ktorá prišla z Markízy, stála napríklad za seriálmi Búrlivé víno či Chlapi neplačú. Výkonným producentom je Paľo Polner, režisérom Braňo Mišík.

 

O čom je seriál: Utajený zločin z konca druhej svetovej vojny a sa odohráva v pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov. Jeho postupné odhaľovanie tvorí spolu s láskou hlavnú dramatickú os príbehu. Odtajnenie prichádza až po rokoch a to vďaka láske vnuka majiteľa statku - Adama Závodského - a vnučky zavraždených Holzmannovcov - Hany. Príbeh, ktorého korene sú ukryté hlboko v temných vodách minulosti, sa odohráva dnes a jeho protagonisti sú nám všetkým povedomí.

Foto: JOJ

Vytancuj sen

Zábavná tanečná relácia s Vilom Rozborilom o plnení sna pre blízkych.

Farmár hľadá ženu
Reality šou bude podľa JOJ iná, ako doterajšie série. "Stavíme na jemnejší "feeling", vďaka ktorému šou dostane uveriteľnejší a skutočnejší nádych. Príkladom by jej mala byť jeho „česká sestra", ktorú vysiela televízia Prima, prípadne ďalšie zahraničné verzie formátu. Čiže pôjde o tradičnejšiu zoznamovaciu reláciu. "

Fajnšmeker
Moderátor Thomas Kamenar vo svojej kuchársko – cestovateľskej show bude variť nielen v kuchyniach na Slovensku či v susednom Rakúsku na netradičných miestach. Kuchárske špeciality bude variť pri Dóme sv. Martina v Bratislave, v lese u Thomasovej polovičky Petry Beňovskej v Smoleniciach alebo dokonca vo Weinkirche v Hainburgu, kde žijú jeho rodičia.

Nová záhrada
Nová záhrada nadväzuje na dlhoročnú reláciu Nové bývanie. Hlavnými protagonistami projektu sú záhradný architekt Martin Čurda, realizátor záhrad František Laššák a záhradná dizajnérka Marta Salaiová. Budú učiť divákov, ako si možno prerobiť nielen záhradu, ale aj terasu, dvor či ovocný sad.

Sladký život
Sladký život je nová daily show odhalí súkromie najznámejších ľudí na Slovensku, napríklad speváka Rytmusa. „Odkryje ich každodenné problémy v súkromnom živote a súčasne aj výzvy, úspechy či prekážky v ich práci. Celebrity odhalia nielen bezprostredné emócie, ale aj svoje silné a slabé miesta."

Česko Slovensko má talent
Joj po dvojročnej prestávke odvysiela v roku 2015 už piatu sériu licencovaného formátu Got Talent na našom trhu, ktorá bude opäť federálna, vďaka spolupráci s českou TV Prima.

Formáty, ktoré budú pokračovať aj v roku 2015: V siedmom nebi, pätnásta séria seriálu Paneláka, nedeľná relácia 15 min. kuchár, Nové bývanie a Nákupné maniačky.