Poznáme termín štartu Paneláku. Začne vraždou a pribudne vyšetrovateľ

Poznáme termín štartu Paneláku. Začne vraždou a pribudne vyšetrovateľ Foto: JOJ

Televízia JOJ vstupila do roku 2015 s novým seriálom Divoké kone. Ten je v programovej štruktúre v čase po večerných správach, keď televízia tradične vysielala v pracovné dni Panelák.

 

 

Panelák však nekončí. JOJ má nachystanú ďalšiu 15. sériu.
„Prípravy štartu novej série sú v plnom prúde," oznámila televízia. Seriál štartuje 2. februára a pôjde po seriáli Divoké kone o 21:40. Každý pracovný deň od pondelka do štvrtka s opakovaním po polnoci a popoludní.

Foto: JOJ

Jednou z nových postáv bude poručík Albert Bárta, ktorého stvárňuje herec Juraj Bača. Jeho hlavnou úlohou bude vyšetriť dôležitý prípad. Jakub Švehla sa stane obeťou vraždy, ktorú bude vyšetrovať poručík Albert Bárta. Nové postavy pribudnú aj v nemocnici – svojská sestrička a záletnícky lekár. Nová séria sa natáčala v nových priestoroch. Napríklad bar je prestavaný do tirolsko-bavorského štýlu. „Pribudnú nové interiéry aj postavy. Dej sa bude sústreďovať na obľúbené panelákové postavy zo 14-tej série. Zaujímavé bude sledovať napríklad vzťah Hoffy a Ivany alebo Masláka, ktorý sa bude snažiť zmeniť svoj životný štýl a usadiť sa."

 

O čom bude 15. séria?
Po odchode Jakuba Švehlu, vzťah medzi Ivanou a Goranom bude prechádzať turbulentným obdobím. Maslák sa rozhodne, že chce opustiť nekalé vody pochybného podnikania a konečne zatúži po pokojnom živote s manželkou a deťmi. V prvom diely Imro v bare končí, zasadol na stoličku silného muža v Lozorne. V bare sa udejú zmeny, ktoré sa väčšine návštevníkov páčia. Dušan sa chystá do Varšavy. Michal zamestnal nového gynekológa, Silvinka má voči tomuto človeku vážne výhrady. Viola vyhodí Filipa z bytu. V záhradnej chatke sa stane veľká tragédia.