Markíza chystá novú reality show – Ostrov. Prinášame podrobnosti

Markíza chystá novú reality show – Ostrov. Prinášame podrobnosti Reprofoto Markíza

Opustený ostrov, divočina a extrémne podmienky sú základné atribúty, ktoré pri novej relácii uvádza televízia Markkíza.

 


Do novej reality show súťažiacich – dobrodruhov. Od záujemcov požaduje informácie ako vek, foto, prípadne video, zopár slov o tom, prečo by ich televízia mala vybrať. „Zvážte, či ste na nové dobrodružstvo fyzicky zdatní... Hľadáme tých najodvážnejších, ktorí sú pripravení zažiť najväčšie a najextrémnejšie dobrodružstvo."

Show sa bude natáčať na opustenom ostrove. Markíza zatiaľ neprezradila, kedy reláciu odvysiela ani ďalšie podrobnosti, ako bude šou vyzerať.

Podľa základných požiadaviek na súťažiacich a spotu Markízy pôjde pravdepodobne o slovenskú obdobu vo svete známej šou Survivor.

„Ste pripravení prežiť na opustenom ostrove? Ste pripravení na výzvu svojho života? Hľadáme tých najodvážnejších, ktorí chcú zažiť najväčšie a najextrémnejšie dobrodružstvo! Ak si myslíš že zvládneš čokoľvek, prihlás sa na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a vyhraj 100 000 eur! Staň sa hrdinom v súboji, aký Slovensko ešte nezažilo!" uvádza televízia v spote.