Nové Akty X pôjdu na Pluske, pár dní po premiére v USA

Nové Akty X pôjdu na Pluske, pár dní po premiére v USA Foto: JOJ

Nové Akty X s agentmi Mulder a Scullyová sú späť – ako Akty X Návrat.

 

 

Už v roku 1993, kedy sa mysteriózny sci-fi seriál Akty X dostal prvýkrát na televízne obrazovky, sa stal fenoménom. Od tej doby sa natočilo deväť sérií, ktoré majú spolu 202 epizód.
Akty X mali aj dve filmové spracovania, ktoré sa dostali do kín v roku 1998 a druhýkrát v roku 2008, šesť rokov po skončení seriálu v roku 2002.

Foto: JOJSeriál Akty X sa po niekoľkoročnej prestávke vracia – v podobe šesťdielnej minisérie, ktorá mala v USA premiéru v nedeľu 24. januára.
27. januára minisériu začne vysielať Pluska zo skupiny JOJ Group. Prvý a druhý diel odvysiela v stredu večer o 20:35 so slovenským dabingom.

Odporúčame aj: Prvý diel nových Aktov X kritikov nendachol, ďalšie vraj budú lepšie

Za novými epizódami je pôvodný scenárista a režisér Chris Carter. Hlavné postavy agentov Muldera a Scullyovú zahrajú David Duchovny a Gillian Anderson.
Zápletky budú prispôsobené dnešnej dobe, týkať sa budú aj otázky súkromia a virtuálneho špehovania.

O čom budú nové diely?

Akty X sú znova otvorené!

Špeciálni agenti FB Mulder a Scullyová sa po 14 rokoch opäť schádzajú, aby pokračovali vo vyšetrovaní mysterióznych prípadov súvisiacich s pôsobením mimozemskej civilizácie na Zemi a paranormálnymi javmi. Mulder prináša nové dôkazy, že prípady únosov ľudí mimozemšťanmi boli len zinscenované podvrhy.

Pravda je ešte stále vo hviezdach.

Špeciálni agenti Fox Mulder a vedkyňa Dana Scullyová v rokoch 1993-2002 vyšetrovali pre FBI prípady uložené v zložke Akty X - neriešiteľné prípady paranormálnych javov. Potom sa ich pracovné aj súkromné vzťahy rozpadli a Mulder pracoval ako televízny moderátor. V roku 2016 sa znova dali dovedna ako partneri, aby spoločne vyšetrili šesť nových mysterióznych prípadov a našli odpovede na staré otázky. Mulder prináša nové dôkazy, že prípady únosov ľudí mimozemšťanmi boli len zinscenované podvrhy.