Haščák, Patrik Tkáč či Pavol Paška sú tvárami kampane TA3

Haščák, Patrik Tkáč či Pavol Paška sú tvárami kampane TA3

Televízia TA3 má novú reklamnú kampaň, kde predlženie vysielacieho času promujú známe osobnosti.

 

 


Spravodajská TA3 od dnešného dňa mení vysielací čas. Informáciu o tom, že ráno vysiela skôr a v noci o hodinu dlhšie, jej pomáhajú promovať viaceré známe osobností. Vo vysielaní sa už objavil Patrik Tkáč z J&T, Pavol Paška zo Smeru, Imrich Béreš z Prvej stavebnej sporiteľne a mnohí ďalší. Dokonca aj Jaroslav Haščák z Penty.

"TA3 už jedenásty rok poskytuje ľuďom na Slovensku nielen dôležité informácie, ale určite ľuďom dáva priestor, aby využili tieto informácie vo svojom živote," povedal v spote propagujúcom televíziu TA3  predseda parlamentu, ktorý sa na pozornosť televízie vo vysielaní sťažovať nemôže. Podľa zákona o konflikte záujmov verejný činiteľ nesmie používať svoju osobu, svoje meno a priezvisko, svoju podobizeň, obrazovú snímku, záznam svojho hlasu alebo svoj podpis na reklamu.

 "Predseda NR SR sa objavil v programovej upútavke a nie v reklame. Je to v zmysle zákona oznámenie vysielateľa, ktorým informuje verejnosť o vlastnom programe, čo nie je reklamou," povedal hovorca Pašku Pavel Chovanec.

Prečítajte aj: Do parlamentu šiel podnet na Pavla Pašku v kampani TA3

Súčasťou kampane je aj zdravica od spolumajiteľa Penty Jaroslava Haščáka, ktorý je údajne jeden z hlavných aktérov tzv. kauzy Gorila. Od jej prepuknutia sa v médiách objavuje minimálne. "Oceňujem nápad TA3 vysielať správy od skorého rána. Som typ človeka, ktorý sa budí skoro ráno, zvlášť teraz, keď mám malé deti, vstávam už o piatej," povedal Haščák.

Prečítajte aj: TA3 od štvrtka mení vysielací čas

Prečítajte aj: TA3 bude mať dve nové talkshow

 


Blahoželá aj Patrik Tkáč. „Neviem ako vy, ale ja, čím som starší, tým chodím neskôr spávať a skorej vstávam. Som rád, že TA3 sa prispôsobuje môjmu životnému štýlu, začne o šiestej a končí o jednej," povedal v spote spolumajiteľ a zakladateľ J&T, ktorá v minulosti kontrolovala TA3.

Ranné vtáča je v spote pre TA3 aj Imrich Béreš.

Zmenený vysielací čas promujú aj ďalší: Ján Baránek z dvornej agentúry TA3 Polis, tanečník Peter Modrovský, viacero Slovanistov, napríklad Marko Milinkovič či kariochirurg Michal Hulman.

Kampaň pokračuje aj v printoch aj v rádiách. „Začína v týchto dňoch a najintenzívnejšia bude v nasledujúcich štyroch týždňoch. Jej koniec však nechávame otvorený. Chceme totiž, aby si diváci TA3 tieto novinky osvojili čo najlepšie. V spote TA3 majú diváci možnosť vidieť osobnosti, ktoré v minulom i tomto roku rezonovali v udalostiach najintenzívnejšie," povedal Igor Čekirda, výkonný riaditeľ televízie TA3.

Podobnú kampaň mala televízia pri oslave 10. výročia televízie.