Modré z neba od januára nebude. Rozboril dostal novú ponuku

Modré z neba od januára nebude. Rozboril dostal novú ponuku

Emotívna šou Vila Rozborila už v novej štruktúre nie je. Šéf Markízy poďakoval Vilovi Rozborilovi.

 

 

Nový šéf Markízy sa po zdĺhavých rokovaniach s Vilom Rozborilom nakoniec rozhodol. Pokračovať v Modrom z neba na jar nechce.

Modré z neba bude mať na jar 2014 vo vysielaní prestávku, oznámila dnes televízia. „Ďakujem pánovi Rozborilovi a tímu Modrého z neba za skvelú prácu. Podarilo sa im nielen priniesť na televízne obrazovky mimoriadne úspešný formát, ale aj pomôcť množstvu ľudí. Tým bolo Modré z neba naozaj výnimočné. Navrhli sme pánovi Rozborilovi, aby pre Markízu pripravil novú veľkú šou," povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.

To, či Rozboril ponuku príjme, nie je isté. „V tlačovej správe je všetko z ich strany. Ja zatiaľ na ich ponuku reagovať nebudem," povedal moderátor pre topky.sk.

Modré z neba vyrábala pre Markízu externá spoločnosť Vila Rozborila. V televízii mávala relácia vysokú sledovanosť a za šéfovania Zuzany Ťapákovej aj výrazné promo. S príchodom nového šéfa sa propagácia relácie obmedzila. Prvý diel po zmene vysielania sa nevysielal.

 Odporúčame aj: Modré z neba prerastá Markíze cez hlavu

Relácia ako aj moderátor má veľa fanúšikov, ale aj kritikov. Najčastejšie sa moderátorovi vyčítala manipulácia s účinkujúcimi, vypäté emitívne situácie, či biznis s citmi. Naopak pre mnohých fanúšikov je moderátor a Modré z neba doslova kultom.

V roku 2014 televízia obnoví činnosť Nadácie Markíza, ktorej cieľom bude zabezpečiť pokračovanie pomoci pre rodiny a deti v núdzi. Nadácia bude spolupracovať s významnými organizáciami tretieho sektora a bude dokumentovať sociálne orientované projekty na celom Slovensku. Podrobnosti budú oznámené v januári.

Odporúčame aj: Nová zmluva za menej bola pripravená. Rozboril ju odďaľoval