Modré z neba získala Markíza späť

Modré z neba získala Markíza späť

Fan page stránka relácie Modré z neba na Facebooku sa po niekoľkých dňoch opäť objavila. 17. januára bol zablokovaná. Je pravdepodobné, že o zablokovanie požiadala samotná televízia.

 

 

Hoci pôvodne stránka vznikla na to, aby propagovala reláciu Markízy Modré z neba, potom, ako Markíza nepredĺžila zmluvu s Vilom Rozborilom na ďalšiu spoluprácu, zo stránky zmizli všetky znaky televízie – logo relácie, odkaz na televíziu Markíza. Naopak pribúdali statusy na články z čas.sk a informácie o nových aktivitách Rozborila u konkurencie. Dokonca ako kontaktná adresa bol uvedený web čas.sk.

Stránka sa po niekoľkých dňoch objavila a Markíza už je označená ako vlastník stránky. Televízia zmenu nekomentovala. Zatiaľ nie je jasné, kto je adminom stránky. Jasné to bude podľa prvého statusu, ktorý sa na stránke objaví.

 

Pôvodný článok 17. januára 2014

Modré z neba bola jedna z najväčších slovenských stránok na Facebooku. Má okolo 350 tisíc fanúšikov. Po tom, ako stránka začala propagovať web čas.sk, bola náhle zablokovaná.

 

Emócie a príbehy z obrazovky pokračovali po skončení relácie na Facebooku. Známe boli statusy moderátora na posielanie like na znak súcitu, čo okrem súcitu malo aj silné marketinové posolstvo. Dnes je stránka nefunkčná.

Po tom, ako sa Vilo Rozboril nedohodol na podpise novej zmluvy a televízia oznámila, že reláciu na jar nebude vysielať, sa na stránke začali diať zmeny. Zmizli logá televízie aj relácie a dokonca aj odkaz na domovský web markiza.sk. Pri kontaktoch sa namieto "markiza.sk" objavil odkaz  na "cas.sk". Podľa informácií omédiách.com web spravoval Vilo Rozboril a jeho tím z Modrého z neba.

Odporúčame aj: Modré z neba s Rozborilom na Markíze nebude

Na stránke začali pribúdať statusy s odkazmi na propagačné články na čas.sk o Rozborilovi, alebo články hlavne z čas.sk o pokračovaní príbehov Modrého z neba. Rozboril zároveň odkazoval fanúšikov na novú stránku, kde sa propaguje jeho chystané účinkovanie na JOJ, kde má mať dve relácie.

V jednej bude moderátorom relácie na spôsob IQ test národa a druhá bude o plnení snov, s tým, že moderátor avizuje, že to bude čoskoro.

Markíza poskytla pre Omédiách.com takéto stanovisko: „Modré z neba je značka, ktorá patrí televízii Markíza, ale televízia ako vlastník značky v posledných mesiacoch nedisponovala administratívnymi právami k stránke," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová.