Program JOJ sa výrazne mení. Bude mať denné Dobré ráno

Kresťanková Kresťanková Foto: Markíza

JOJ bude mať novú dennú moderovanú reláciu - Dobré ráno, ktorá bude konkurenciou k Teleránu na Markíze, pripravujú ju aj ľudia z Markízy. Nová relácia sa počas pracovných dní objaví vo vysielaní pravdepodobne v druhej polovici apríla. Pôvodne mala odštartovať koncom marca.

 

 

Dobré ráno bude informačno-lifestylová relácia, vysielaná pravidelne každý pracovný deň ráno. Chce priniesť informácie z kultúrneho, spoločenského života a rôznych iných oblastí života. Bude sa napríklad aj variť. Štart dňa sa bude niesť v pozitívnom duchu, na rozdiel od večernej spravodajskej hodinky, má byť bez tragédií. Striedať sa budú moderované vstupy zo štúdia, s reportážami.


Dobré ráno budú moderovať dve moderátorské dvojice. Doterajšia športová moderátorka JOJ Lenka Čviriková - Hriadelová a Pavel Bruchala. Okrem nich sa vo vysielaní objavia aj rozhlasový moderátor známy z Fun rádia Milan Ambróz a herečka zo seriálu Dedičstva Kristína Gustafíková. Súčasťou magazínu budú ľudia zo spravodajstva JOJ, informovala web Omédiách.com televízia.

Vysielať sa nebude len zo štúdia, ale štáb sa bude spájať so štúdiom z rôznych externých priestorov, továrni, firiem.

Spravodajcovia budú prítomní v štúdiu spolu s moderátormi a dvakrát za hodinu prinesú aktuálne informácie. Podobne ako v Teleráne súčasťou Dobrého rána na JOJ bude aj predpoveď počasia, ktorú budú moderovať moderátori Najlepšieho počasia.
Producentkou je Erika Kresťanková, ktorá bola moderátorkou a producentkou Telerána na Markíze.

 Foto: Markíza

 

 

Aktualizácia: Pôvodne bola v pláne aj nová večerná publicitická relácia, o ktorej sme na tomto mieste písali, ale ako nás informovala šéfka marketingu TV JOJ Ivana Semjanová nové vedenie sa rozhodlo ju nerealizovať.