Dobré ráno na JOJ neohúrilo. Nepomohol ani Bruchala

Dobré ráno na JOJ neohúrilo. Nepomohol ani Bruchala Foto: JOJ

Začiatkom mája JOJ odštartovala Dobré ráno, podobný formát ranného vysielania ako má konkurenčná Markíza - Teleráno. Dobré ráno zatiaľ divákov neohúrilo a neohrozuje ani konkurenciu.

 

 

Na nový denný formáty sa televízia JOJ chystala dlhšie. Spustenie relácie sprevádzala rozsiahla kampaň vo vlastných médiách ale aj na bilbordoch, či v tlači. Moderátori chodia po mestách. Napríklad pred bratislavskou autobusovou stanicou ponúkali jedlo.

Relácia nedosahuje ani priemer stanice.

Oba formáty - ako Teleráno tak aj Dobré ráno -  začínajú skoro. JOJ štartuje päť minút pre Teleránom  - o 5:50 hodine. V štúdiu sa striedajú dvojice moderátorov: Lenka Hriadelová – Čviriková a Pavel Bruchala, ktorý prišiel z Markízy. Druhou dvojicou je moderátor Fun rádia Mimo - Milan Ambróz a herečka Kristína Guštafíková.Tím dopĺňajú redaktori zo spravodajstva.

Odporúčame aj: JOJ predstavuje reláciu Dobré ráno a jej moderátorov

Foto: JOJ

Medzi hosťami boli už aj politici: Monika Flašíková-Beňová a Martin Glváč zo Smeru a Eduard Kukan z SDKÚ.

Pred Dobrým ránom vysiela JOJ reprízu večerných správ a po rannom formáte reprízu Paneláku, oba majú lepšie čísla ako Dobré ráno.
Markíza sa na konkurenciu pripravila - koncom apríla vynovila štúdio a priniesla napríklad rozhovor s exkluzívnym hosťom známym šéfkuchárom Jamie Oliverom.

"Magazín Dobré ráno si postupne získava svojich divákov, zmeny neplánujeme," povedala hovorkyňa JOJ Lucia Kulihová.