Upozornenie: Vo štvrtok očakávame zvýšený počet dátujúcich na celom území

Upozornenie: Vo štvrtok očakávame zvýšený počet dátujúcich na celom území Foto: Swan

Vo štvrtok odborníci očakávajú zvýšený počet dátujúcich na Slovensku. Mobilný operátor 4ka totiž oslávi svoje 3. narodeniny tak, že všetkým zákazníkom umožní surfovať na internete na Slovensku počas celého dňa zadarmo. Spoločnosť varuje pred zvýšeným výskytom ľudí dátujúcich vo verejných priestoroch.


„Chceli by sme požiadať všetkých zákazníkov 4ky, ktorí budú mať počas 24 hodín dáta na Slovensku zadarmo, aby dbali na svoje zdravie. V žiadnom prípade neodporúčame dátovanie počas šoférovania alebo počas prechádzania cez cestu. Rovnako chceme požiadať našich zákazníkov, aby popri dátovaní nezabúdali na svoje pracovné či študijné povinnosti, rovnako ako na životosprávu a pitný režim“ uviedol vedúci produktového oddelenia Marek Jánošík.

Na to, aby mohli Štvorkári dátovať vo štvrtok 4.10.2018 celý deň zadarmo, si nemusia nič aktivovať. Bezplatne môžu surfovať v sieti 4ky, aj v 3G sieti obchodného partnera. V prípade, ak má Štvorkár aktivovaný nový paušál alebo dátový balík, spotrebované dáta sa mu nebudú z neho odrátavať.

„V deň narodenín 4ky budú dáta zadarmo, no aj počas ostatných dní môžu Štvorkári dátovať mimoriadne výhodne. Jeden gigabajt dát stojí v 4ke iba 2 eurá a za 12 eur mesačne získa Štvorkár až neobmedzené dáta v našej sieti. Nie je preto dôvod na paniku, 4ku si môže dovoliť každý počas celého roka,“ dodáva s úsmevom M. Jánošík.

Poskytovateľom telekomunikačných služieb pod značkou 4ka je spoločnosť SWAN Mobile, a. s., ktorá začala mobilné telekomunikačné služby ponúkať v lete 2014. Koncept Moja 4ka bol spustený 4. októbra 2015. Bol postavený na jednotnej cene 4 centy za minútu volania, SMS a 1 MB dát na Slovensku, čím odštartovala na Slovensku DOBA DÁTOVÁ. Jednotkovú cenu za 1 MB spoločnosť vlani znížila na 1 cent. Ako jediný operátor dnes ponúka produkt s nekonečnými dátami SLOBODA ∞ +.