Viazanosť u operátora? Čaba, neblázni! Prenos čísla do O2 nikdy nebol jednoduchší

Viazanosť u operátora? Čaba, neblázni! Prenos čísla do O2 nikdy nebol jednoduchší Ilustr. foto O2

Radi by ste zmenili operátora, no prenášať číslo vám príde príliš zložité a neviete, koho sa opýtať? Hudba má odpoveď na všetko, a preto sme s jej pomocou dali dokopy zopár užitočných tipov.
Prebrané zo SODA.

 

Preniesť si číslo od jedného operátora k druhému dnes už nie je nič nezvyčajné a najmä nič zložité. Prenos čísla je dokonca taký jednoduchý, že na najčastejšie otázky sa dá odpovedať aj obľúbenými pesničkami.

Čo musím urobiť pred požiadaním o prenos čísla? ♫ Bejt v pohodě ♫

Predtým, ako požiadate o prenos vášho čísla do O2, by ste sa mali uistiť, že vaše rodné číslo a údaje, ktoré uvediete v žiadosti o prenos, sú rovnaké ako údaje vo vašej zmluve so súčasným operátorom.

Ak už SIM kartu od O2 vlastníte a chcete si na ňu len preniesť nové číslo, je potrebné, aby aj táto SIM karta bola registrovaná na rovnaké rodné číslo a údaje.

Čo ak som stále viazaný u iného operátora? ♫ Nevadí ♫

Ak si číslo prenesiete pred uplynutím viazanosti, súčasný operátor si voči vám môže uplatniť zmluvnú pokutu. V takom prípade vám odporúčame využiť službu Vykúpenie z viazanosti, pri ktorej vám na účet pošleme až do 150 € na preplatenie zmluvnej pokuty.

Čo prináša TIDAL cez O2 SMART Paušál?

Streamovacia služba TIDAL je svetovým lídrom kvality zvuku a videí. Umožňuje počúvať hudbu neobmedzene, a to aj offline či v bezstratovej kvalite formátu FLAC. Okrem pesničiek tu nájdete aj hudobné videoklipy, rozhovory, súťaže o lístky  a ďalší exkluzívny obsah. Samozrejmosťou je možnosť tvorby playlistov. TIDAL ponúka viac ako 60 miliónov pesničiek a vyše 250 000 videí vo vysokej kvalite.

Budem platiť za prenos čísla? ♫ Čaba, neblázni! ♫

Nemusíte sa báť, za prenos čísla sa dnes už neplatí. Veď žijeme v 21. storočí!

Koľko trvá prenos čísla? ♫ 4 Days ♫

Celý proces prenosu čísla trvá obvykle 4 pracovné dni od podpísania zmluvných dokumentov. Žiadnych 22 dní vám určite nehrozí!

Budem počas prenosu čísla odpojený od siete? ♫ Nikdy ♫

Nemusíte sa ničoho báť, počas prenosu môžete vaše existujúce telefónne číslo využívať bez prerušenia. O dátume prenesenia budete informovaný formou SMS.

V deň prenesenia čísla si vložíte do telefónu O2 SIM kartu a od tohto momentu využívate služby O2. Prenos čísla sa uskutočňuje vždy medzi polnocou a šiestou hodinou ráno.

Nestane sa, že za volanie budem platiť dvakrát? ♫ Ani náhodou ♫

Určite nebudete platiť dvakrát. Do momentu prenosu čísla platíte za služby operátorovi, od ktorého odchádzate. Po prenesení čísla platíte už len operátorovi, ku ktorému ste si číslo preniesli.

Ak bude vaše číslo prenesené počas fakturačného obdobia, dostanete od svojho súčasného operátora ešte jednu faktúru za služby, ktoré ste využívali do prenesenia čísla.

Zdroj: https://soda.o2.sk/lifetech/viazanost-u-operatora-caba-neblazni-prenos-cisla-do-o2-nikdy-nebol-jednoduchsi/


Zaujali vás pesničky v tomto článku? Aplikáciu TIDAL spolu s 10 GB dátami môžete mať ako súčasť svojho nového O2 SMART Paušálu.