4ka: Spolu to dokážeme. Dáta na to!

4ka: Spolu to dokážeme. Dáta na to! Foto: Swan

Ku každému paušálu SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA prináša mobilný operátor 4ka od 1. apríla zadarmo balík NEKONEČNO NA DOMA. „Dnes, viac ako inokedy je dôležité, aby rodina držala spolu. Chceme rodine našich zákazníkov uľahčiť tieto chvíle, keď trávime čas doma viac ako inokedy a preto im dávame dáta zadarmo,“ vysvetľuje generálny riaditeľ 4ky Juraj Ondriš.

 

Aj keď je 4ka mobilný operátor a ľudia by mali naopak ostať čo najviac času doma, spotreba dát v jej sieti neustále stúpa. „Za ostatný týždeň v porovnaní s bežným obdobím pred pandémiou stúpla dátová prevádzka o 24%. Paradoxne pritom vidíme, že ľudia sa pohybujú menej. Znamená to, že nie každý má doma fixné pripojenie a wi-fi. Pre týchto zákazníkov sú služby 4ky vynikajúcim riešením. Novým klientom SIM kartu objednanú cez e-shop doručíme zadarmo na ďalší pracovný deň priamo domov,“ dodáva J. Ondriš.

Dátový balík NEKONEČNO NA DOMA ocenia tí, ktorí chcú ostať v kontakte s blízkymi napríklad cez rôzne chatovacie aplikácie alebo sociálne siete, či tí, ktorí z domu pracujú. Internet dnes slúži ako dôležitý zdroj informácií, ale aj nástroj na vzdelávanie či zábavu.

Dátový balík sa po 1. apríli zapne automaticky každému existujúcemu aj novému zákazníkovi. Stačí, ak má Štvorkár už aktivovaný, alebo si aktivuje jeden z našich najobľúbenejších paušálov, SLOBODA+ alebo SLOBODA DATA a vo svojom mobile alebo inom zariadení nájde väčšiu porciu dát, ktorú môže využiť na celom Slovensku, teda v sieti 4ky, aj v sieti obchodného partnera. Zvýhodnenú ponuku NEKONEČNO NA DOMA budú môcť zákazníci využiť až do konca mája.

„Náš odkaz celej rodine Štvorkárov je: Spolu to zvládneme. Dávame vám dáta na to!“ odkazuje šéf 4ky Juraj Ondriš. Viac informácií nájdete na: https://www.4ka.sk/zostandoma